У Житомирі молодь долучали до політичного життя

7 грудня в Україні відзначається щорічний День місцевого самоврядування.

Члени Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» на чолі з головою Виконавчого комітету організації Ярославом Лагутою, керівником напрямку молодіжної політики обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Світланою Пахольчук та депутатом Богунської ради, членом партії Наталею Малиновською відвідали Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу та торгівлі.

Представники партії розповіли студентам про основу місцевого самоврядування в державі та в місті Житомир, а також акцентували увагу на зацікавленості молоді щодо політичного життя України в цілому та діяльності партії «УДАР Віталія Кличка».

Наталя Малиновська: «Місцеве самоврядування – це фундамент української демократії. Важливим питанням сьогодення є подолання загрозливої тенденції деградації місцевого самоврядування як самостійної системи самоорганізації і діяльності громадян щодо захисту своїх інтересів».

Голова виконкому «УДАР Віталія Кличка» провів активний діалог з молоддю, розглянув питання щодо політичних орієнтирів сьогодення та майбутнього життя кожного з присутніх: «Ви як молоде покоління повинні зрозуміти, що саме від Вас, вашої небайдужості та конкретних дій кожного залежить яким буде завтра. Саме Ви як молодь є найбільш адаптованими до реалій сьогодення, тому тільки Ви зможете вирішувати питання життя своїх родин та країни в цілому», – зазначив Ярослав Лагута.