У Житомирі правоохоронці України змагалися у турнірі з міні-футболі за кубок ФСТ «Динамо»

Належна фізична підготовка – обов’язкова умова професійного виконання службових обов’язків для працівників правоохоронних органів, а змагання з різних видів спорту є постійними та ефективними помічниками у цьому.

В останні дні листопада у Житомирі правоохоронці мірялись силами у турнірі з міні-футболу, проведення якого ініціювало фізкультурно-спортивне товариство «Динамо», а головний призом став кубок спортивної організації.

У фінальних матчах зустрічалися чотири команди, переможці зональних етапів, з Автономної республіки Крим, Волині, Житомирщини та Дніпропетровська, інформує Репортер Житомира ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Заступник голови ФСТ «Динамо» України Ігор Панін, відкриваючи змагання, зазначив, що місце проведення, тобто Житомир, обрано не випадково. Гарні спортивні традиції регіонального підрозділу товариства тут мають давнє коріння, а головне – добру перспективу на майбутнє.

Футбольні поєдинки тривали два дні 29 та 30 листопада і були по-справжньому захоплюючими та принциповими. За їх результатами і визначився власник головного призу.

Наші земляки, збірна команда працівників органів внутрішніх справ на Управління Міністерства з надзвичайних ситуацій, у загальному заліку змагань за сумою набраних очок, вибороли друге місце, поступившись лише кримським колегам. Третіми стали правоохоронці з Дніпропетровська.

Команди переможці були нагороджені відповідними кубками, медалями та Почесними грамотами. Втім, задоволення від гарної гри та заряд спортивної бадьорості отримали усі учасники незалежно від результатів.