У Житомирі сформовано новий виконком (список)

У Житомирі сформовано новий виконком із 17 депутатів.

Декілька хвилин тому депутати житомирської міської ради 53-ма голосами підтримали рішення про формування нового складу виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Нагадаємо, на першому пленарному засіданні сесії, яке відбулось 27 грудня, депутати Житомирської міської ради висловили недовіру першому складові виконкому.

Сьогодні, під час другого пленарного засідання сесії, питання формування нового складу виконкому викликало жваву дискусію в залі. Володимир Дебой наполягав на першочерговому розгляді питання формування виконкому, оскільки, за його словами, спочатку треба сформувати виконком для внесення змін до бюджету на 2011 рік (обласний бюджет вчора виділив 2,5 мільйони гривень на погашення заборгованості по зарплаті працівникам ТТУ. Потрібно внести зміни бюджету на 2011 рік, щоб перерахувати ці гроші на поповнення статусного фонду ЖТТУ).

Депутатський корпус наполягав на першочерговому розгляді змін до бюджету. За пропозицією депутатів були прийняті зміни до бюджету, надана матеріальна допомога працівникам районних у місті рад.

Коли ж міський голова знову поставив питання формування виконкому, депутати попросили перерву, після якої відбулося результативне голосування з цього питання.

Невідомо, якими аргументами міський голова переконував депутатів підтримати це рішення, але вже після перерви було оголошено пропозицію розширити кількісний склад виконавчого комітету житомирської міської ради з 15 до 17 членів (добавили кандидатури Віталія Француза і Валерія Марчевського). В коридорах міськради деякі депутати висловлювали думку про те, що міський голова не зробив жодних висновків, оскільки фактично зберіг попередній склад.

Отож, оновлений склад виконкому Житомирської міської ради:

1. Володимир Дебой, мер Житомира

2. Наталія Леонченко, секретар міськради

3. Микола Боровець, заступник мера

4. Валентина Семенець, заступник мера

5. Олександр Бочковський, заступник мера

6. Петро Закусило, заступник мера

7. Петро Кудряшев, керуючий справами виконкому

8. Людмила Янушевич, голова Богунського райради

9. Олег Соя, новообраний голова Королівського райради

10. Олександр Шпита, головний санітарний лікар міста

11. Анатолій Мельник, заст. гендиректора ДП “Житомирстандартметрологія”

12. Олексій Ясюнецький, юрист

13. Сергій Сухомлин, депутат облради від «Фронту змін»

14. Віктор Муженко, командир 8-го армійського корпусу

15. Юрій Кузнєцов, підприємець

16. Віталій Француз, депутат облради від ВО «Батьківщина»

17. Валерій Марчевський, заступник начальника УМВС України в Житомирській області