В Житомирі депутатам облради пропонували медяники, вартістю найдешевшої ін’єкції для онкохворої дитини

Обласна молодіжна творча спілка художників та мистецтвознавців опікується дитячою художньою студією «Школа живопису» й разом з її вихованцями вже декілька років поспіль проводить в Житомирі різноманітні благодійні акції.

Цього року юні митці приготували незвичайні Різдвяні сувеніри для своєї акції – МЕДОВІ ПРЯНИКИ. Ці солодощі вони випікали напередодні зі студентами соціально-психологічного факультету. Кожний пряник – неповторний витвір мистецтва, в який вкладено багато дитячої любові, безпосередності та позитивних емоцій.

Юні благодійники вірять, що той, хто придбає медяника, буде щасливим та успішним у 2012 році. Ціна, яку встановили діти за пряник, символічна : вона становить вартість однієї найдешевшої ін’єкції для онкохворої дитини.

Акцію розпочали біля сесійної зали Облдержадміністрації. Депутати облради придбали медяників на 2179 грн. Виручені від продажі медяників кошти будуть передані дітям, що лікуються, на момент проведення акції, в обласному онкогематологічному центрі.

Як випікали медяники юні благодійники у фоторепортажеві:

2179 гривень, виручених від продажі медяників, будуть передані дітям, що лікуються в обласному онкогематологічному центрі!