В Житомирі відбулося відкриття губернаторської новорічної ялинки

28 грудня у Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги відбулося відкриття губернаторської новорічної ялинки.

Учні дошкільних і шкільних навчальних закладів із усієї області переглянули музичну виставу за мотивами казки Редьярда Кіплінга «Мауглі». Радості, усмішок, незабутніх вражень і здійснення мрій у новому році їм побажали Дід Мороз та Снігуронька.

Від імені облдержадміністрації та особисто її голови Сергія Рижука, голови обласної ради Йосипа Запаловського з наступаючими новорічними та різдвяними святами маленьких земляків привітав начальник відділу молодіжної політики головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Віктор Малюта.

Під час святкового дійства відбулася церемонія нагородження переможців і лауреатів конкурсу дитячих малюнків «Ґендер очима дітей» та підбиття підсумків фотоконкурсу «Відповідальне батьківство». Конкурс малюнків «Ґендер очима дітей» розпочався ще у вересні. До обласного ґендерного ресурсного центру, який започаткував конкурс, свої роботи надсилали діти у трьох вікових категоріях – від 6 до 16 років – із усієї області.

Церемонію нагородження провела спеціаліст обласного ґендерного ресурсного центру Оксана Вахнюк, яка зауважила: «На конкурс надійшло дуже багато цікавих малюнків. Кращі з них ми відібрали і використали у створенні перекидного календаря».

Переможці та лауреати конкурсу отримали заохочувальні подарунки, інформує управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.