Вирахувано 5 магічних фраз успіху

Американські вчені-психологи стверджують, що будь-яка справа, за яку б ви не взялися, може стати набагато більш успішнішою і результативнішою, якщо ви, займаючись нею, будете повторювати про себе кілька магічних фраз.

1. Я завжди виграю. Ця фраза близька психології переможців. Заздалегідь налаштувавши себе, ви позбудетеся від невпевненості в своїх можливостях і скептичних роздумів про власну компетенцію, що допоможе швидше переконати оточуючих у своїй правоті.

2. Я впевнений, що все роблю правильно. Немає нічого дієвішого, ніж впевненість у власних силах.

3. Я вмію ладити з людьми. Від того, як швидко ви знайдете ключик до серця потрібної вам людини, залежить багато що: це і висновок важливих контрактів, і спокійний ранок вихідного дня (якщо ви переконаєте сусіда не свердлити стіни з позаранку), і покупка найсвіжіших товарів на ринку. У спілкуванні зі стороннім головне – не зациклюватися на тому, що саме про вас подумають. Не підлабузнюйтеся, не мовчіть і будьте непередбачувані. Вважайте себе цікавим співрозмовником, і навколишні скоро подумають те ж.

4. Все можливо. Досконалості немає меж! Варто тільки захотіти, і енергія бажання буде працювати на здійснення вашої мрії. Навіть якщо щось раптом йде не так, як ви розраховували, не варто опускати руки. Будьте впевнені – вам по плечу будь-яка задача, і якщо знайти її правильне рішення відразу не вдається, візьміть коротку паузу, а потім штурмуйте з новими силами. Рано чи пізно ви впораєтеся.

5. Я доб’юся поставленої мети. Поставивши перед собою конкретну мету, вам буде набагато легше її досягти, ніж маючи перед собою туманну перспективу.

Ці п’ять магічних фраз американські вчені-психологи рекомендують проговорювати не тільки про себе, але і вголос. Зустрічаючись по роботі з малознайомими людьми, ви заразите їх своєю впевненістю. Вони відчують у вас лідера і не будуть сумніватися у вашій компетенції.