Яндекс пропонує користувачам безкоштовний антивірус

«Яндекс» дійсно пропонує своїм користувачам безкоштовно захистити комп’ютер, використовуючи найкращі досягнення «Лабораторії Касперського».

Правда, користуватися безкоштовно антивірусом від «Яндекс» користувачі зможуть лише протягом шести місяців, оскільки саме такий термін дії ліцензії антивіруса Касперського, яку пропонує «Яндекс».

Дана пропозиція від «Яндекс» доступна для мешканців України, Росії, Білорусії та інших країн, які раніше були єдиною частиною СРСР. Як зазначалося вище, протягом 6-ти місяців антивірусом можна користуватися безкоштовно, а от потім доведеться платити.

«Яндекс» пропонує оплачувати послуги «Лабораторії Касперського» за допомогою своєї платіжної системи «Яндекс.Деньги», при цьому користувачі мають можливість здійснити оплату з 20% знижкою. Підтримка безкоштовного антивіруса, у разі виникнення проблем, буде здійснюватися «Лабораторією Касперського».

Слід зазначити, що «Яндекс» і так застосовує певні засоби захисту при переході користувачів системи на сайти. У разі можливої загрози «Яндекс» попереджає про це користувача.

Зазначимо, що згідно з даними, які оприлюднив «Яндекс», найбільша кількість заражених сайтів знаходиться в зон і .сom – 46% і в зоні .ru – 10%.