Є ті, хто замість слів робить добро: президент СК «Легіон» Олександр Коцюбко до дня інваліда здійснив соціальну акцію

Щороку 3-го грудня світ відзначає Міжнародний день інваліда.

Цей день – нагадування кожному, що поруч з нами на цій землі живуть люди з особливими потребами, яким складно пересуватися, які обмежені дуже часто нездоланними мурами фізичних вад.

Якщо ми називаємо себе гуманним суспільством, ми у жодному разі не маємо права кидати таких людей напризволяще. Допомога тим, хто слабший, хто її потребує – одна з основних заповідей у всіх релігіях світу.

Благодійна і громадська діяльність Олександра Коцюбка, президента СК «Легіон» відома далеко за межами Житомира. Забрати дітей з вулиці і залучити їх до занять у спортивних секціях, вивести футбольні команди області на всеукраїнський рівень, допомогти соціально-незахищеним і малозабезпеченим, інвалідам, дітям війни, ветеранам – такі соціальні завдання вже не один рік успішно втілює у нашому місті ця людина.

Сьогодні у приміщенні Богунської райради Олександр Коцюбко від імені ГО «Легіон» передав житомирянам-інвалідам 6 інвалідних колясок, двоє ходунків та два медичні багатофункціональні електричні ліжка.

Допомога надійшла саме тим, хто її найбільше потребує.

Усі, хто отримав допомогу подякували Олександрові Коцюбку за турботу та наголосили на тому, що ГО «Легіон» не забуває їх не лише щороку на день інваліда, а й підтримує добрими справами постійно.

М’яка Ядвіга, голова ВО ветеранів (Корольовське відділення м. Житомира): «Хочу наголосити на тому, що Олександр Коцюбко не просто меценат, а й патріот нашого міста, оскільки від дбає не лише про нас, людей похилого віку, а й допомагає підростаючому поколінню знайти себе у спорті.»

Анатолій Трещов, голова міської організації ветеранів: «Організація«Легіон» здійснює гуманну функцію. У нашому місті немало родин, яких спіткала біда – тяжко захворів член сім’ї. Якщо більшість грошей йде на лікування, інвалідну коляску, або ходунок придбати немає можливості.

Саме тому я особисто дякую Олександрові Коцюбку за допомогу, яку він надає інвалідам. І нехай деякі не думають, все це робиться у корисних цілях. Ми, ветерани, інваліди Житомира високо оцінюємо доброту і турботу, проявлену до нас ГО «Легіон» і його Президентом.»

Капіталіна Рафікова, керівник МГО «Захист дітей війни»: «Є ті, хто говорять і не роблять, а є ті, хто робить добрі справи. Якби ми мали у нашому місті хоча б з десяток таких добрих людей як Олександр Коцюбко, пенсіонерам і інвалідам нашого міста жилося б набагато краще».

Сергій Фещенко