ЖОГО «МІР» провела масштабний молодіжний форум та презентувала свою діяльність

27 грудня у Житомирі в приміщенні житомирського телецентру відбувся молодіжний форум, організатор якого – Житомирська обласна громадська організація «МІР» (Молодь – ініціатор реформ).

Молодіжний форум – новорічний подарунок ЖОГО «МІР» усім талановитим, активним, цілеспрямованим житомирянам, які люблять рідне місто, всебічно розвиваються, прославляють Житомир на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, фестивалях, конкурсах, ведуть активний здоровий спосіб життя.

Молодіжний форум ЖОГО «МІР» – насамперед, спортивне свято. Глядачі побачили вибухові виступи бійців місцевих шкіл єдиноборств. Свою майстерність продемонстрували спортсмени бойових шкіл:

1. Клуб Карате До «Джитте» (Президент Клубу Дмитро Корягін, член ЖОГО «МІР»);
2. Клуб боїв без правил Мікс Файт “Mix Fite” (Президент Клубу Олег Довгалюк, Член ЖОГО «МІР»);
3. Клуб юних десантників (директор школи Віталій Бурлака, член ЖОГО «МІР»);
4. Боксерський клуб «Євробокс» м. Нов.-Волинський (Президент клубу Леонід Плісак, член ЖОГО «МІР»).

Спорт

Діяльність ЖОГО «МІР» спрямована на розвиток спортивного руху на Житомирщині, популяризації фізичної культури, відмови від шкідливих звичок. Задекларовані наміри, а саме – підтримка діяльності спортивних федерацій, тренерських об’єднань, спортивних клубів, секцій ЖОГО «МІР» активно втілює в життя.

За перший місяць діяльного ЖОГО «МІР» підтримала боксерську матчеву зустріч в Житомирі, надала сприяння школі юних десантників під час всеукраїнського змагання з дзюдо. Під час молодіжного форуму 16 житомирських спортсменів, які прославили Житомир на змаганнях різного рівня отримали від ЖОГО «МІР» грошові винагороди та почесні грамоти.

Визнання високої колективної творчості отримав також житомирський танцювальний колектив “Ті Сквод”, який став володарем Гран-прі міського молодіжного фестивалю “Зоряні надії”, володарем титулу «Краща молодіжна танцювальна команда 2010 та 2011 років».

Громадська діяльність

Окрім підтримки спортивних та культурних осередків Житомир ЖОГО «МІР» приймає участь у громадській діяльності. Так, за підтримки організації пройшов перший у Житомирі конкурс на кращого двірника «Двірник року». Метою заходу стала популяризація вкрай важливої професії, надання стимулу двірникам для більш старанної роботи в своїх прибудинкових територіях.

Голова правління організації “Все робимо самі”, член ЖОГО «МІР» Богдан Купчинський наголошує, що ця ідея переросте в гарну традицію, щороку нагороджувати добросовісних та найкращих двірників міста.

Добрі справи

Благодійна діяльність – одна з пріоритетних в роботі організації. Під час молодіжного форуму ЖОГО «МІР», усі небайдужі до долі маленьких житомирян з особливими потребами мали змогу підтримати їх доброю справою. Під час заходу у коридорі телецентру паралельно пройшла благодійна акція – виставка-продаж робіт дітей з особливими потребами.

Діточки з вадами розвитку представили свої вироби (роботи з бісеру, новорічні іграшки, вази з квітами, прикраси для жінок). Виручені від реалізації кошти пішли на розвиток цих дітей, їх родин. Організатори форуму закликали глядачів активно долучатися до цієї акції!

Також під час форуму восьмирічний Віталій Костриця отримав від ЖОГО «МІР» необхідний для його розвитку та реабілітації прилад – гідромасажер. ЖОГО «МІР» зобов’язується і надалі започатковувати, підтримувати і проводити не лише різноманітні соціальні акції, спрямовані на допомогу тим, хто її потребує, а й пропонуватиме шляхи мінімізації та подолання негативних суспільних явищ.

Молодіжний форум ЖОГО «МІР» став святом творчості, позитиву, спортивного азарту та громадської відповідальності. Голова ЖОГО «МІР» Сергій Форест зазначає, що команда організації сформована з порядних, цілеспрямованих фахівців різних сфер діяльності. Це люди, які досягли успіху і тепер мають душевну потребу працювати на благо рідного Житомира, у якому вони живуть і з яким пов’язують своє майбутнє.

– ЖОГО «МІР» вже працює над розробкою власних проектів та найближчим часом відкриває громадську приймальню. Ми сила, оскільки допомагаємо простим людям та опираємося на їх підтримку. Попереду у нас ще багато добрих справ, – зазначив Сергій Форест.

Віталій Костриця з мамою презентували свої вироби з бісеру та отримали від ЖОГО «МІР» необхідний для реабілітації подарунок – гідромасажер!

Тренер з образотворчого мистецтва Тетяна Глазунова каже, що бісероплетіння та в’язання гачком для таких діток дуже корисне, оскільки розвиває дрібну моторику пальців. Коли вони беруть кожну бісеринку і нанизують на ниточку, йде зарядка для пальців

Сергій Форест зібрав цілий зал однодумців

Сергій Форест: «Попереду у нас багато добрих справ. Але зроблено найголовніше – нам вдалося об’єднати в одну команду людей, які мають добрі наміри та душу!»

Ректор ЖДУ ім. І. Франка Петро Саух: «Я підтримую усі добрі справи, які робить організація «МІР». Дуже добре, що у нас заявилася команда, яка діє, а не декларує!»

Співзасновник ЖОГО “МІР”, голова обласної федерації бойового самбо Вадим Голуб

Співзасновники ЖОГО «МІР»: Олег Осецький, Вадим Голуб і Сергій Форест

Кращі вихованці шкіл єдиноборств Житомира і області отримали визнання: почесні грамоти і грошові винагороди від ЖОГО «МІР»

Визнання професійної майстерності отримав тележурналіст Михайло Синьогуб

Член ЖОГО «МІР» Богдан Купчинський закликав присутніх взяти учать у благодійній акції

Віталій Костриця отримав гідромасажер

Не залишився без нагороди і Сергій Форест – Віце президент України по карате WKF Дмитро Корягін вручив голові ЖОГО «МІР» чорний пояс 1-й ДАН. Сергій Форест ступив на шлях карате ще в юності

Вихованці Дмитра Корягіна – клуб карате до “Джитте”.

Вихованці Леоніда Плісака – боксерський клуб “Євробокс”. Новоград-Волинський

Вихованці Олега Довгалюка – клуб боїв без правил “Mix-Fight”

Житомирська школа юних десантників: в армії цим хлопцям не страшно!

Танцювальний ансамбль «Юність»

Школа сучасного танцю «T-SQUAD»

Шоу-балет «Валері»

Василь Самойленко, депутат житомирської обласної ради: «Організація реально працює і те об’єднання спортивної і культурної спільноти Житомира навколо загальнолюдських цінностей, які пропагує ЖОГО «МІР», викликає щиру радість і надію на гарне майбутнє!»

Ярослав Возний, Головний Отаман Житомирського округу міжнародної громадської організації «Козацтво Запорозьке»: «Наша організація з перших днів почала співпрацювати з ЖОГО «МІР». Ми провели спільний захід в дитячому будинку до дня Святого Миколая, плануємо і надалі разом втілювати у життя наші ідеї, які стосуються патріотичного, спортивного, морального духовного виховання молоді!»

ЖОГО «МІР» вже працює над розробкою власних проектів та найближчим часом відкриває громадську приймальню

Прес-служба ЖОГО «МІР»