Житомирським екстрасенсам і чаклунам заборонили рекламувати свої послуги

Верховна Рада ухвалила закон, що забороняє рекламу і поширення інформації про послуги різного роду знахарів, екстрасенсів, ворожок, шаманів.

Верховна Рада ухвалила закон, що забороняє рекламу і поширення інформації про послуги різного роду знахарів, екстрасенсів, ворожок, шаманів, віщунів, астрологів інших осіб, що вважають себе здатними передбачати долю, впливати на людей, духовний світ, майно шляхом надприродних здібностей або сил.

Зміни в законі «Про телебачення» забороняється трансляція програм і передач, в яких телеглядачам або слухачам надаються послуги з ворожіння, а також платні послуги у сфері народної та нетрадиційної медицини.

Ходити по ворожкам, чи самостійно брати відповідальність за своє життя – рішення, яке залежить від емоційного стану людини, рівня її усвідомлення навколишньої дійсності. Не бажаючи нікого образити скажемо, що подібного роду послугами користуються ті, хто самі нічого не розуміють, готові бути обманутими і не на даному етапі свого життя не спроможні покаятися і прийти до Бога.

Журналісти телекомпанії “СОЮЗ-ТВ” дізналися ставлення житомирян до походів по гадалкам, відьмам, екстрасенсам.