Гарячі тури в Єгипет – від 350$. Чи так небезпечний Єгипет – прості правила безпеки для туристів від Датур

Хочете добре відпочити за дешевою ціною?

Гарячі путівки до Єгипту за найнижчими цінами в Житомирі – від 350$.

Мережа турагенцій «Датур» пропонує Вам гарячі тури в Єгипет з Житомира за дуже низькими цінами – від 350$ за тиждень в новому п’ятизірковому готелі, харчування все включено, включаючи авіапереліт!

Відповідно, ціни на готелі в Єгипті нижче п’яти зірок дешевше, але не значно, тому краще і перш за все безпечніше відпочивати в пристойних умовах, у великому готелі.

Лютий – традиційно місяць гарячих путівок на відпочинок в Єгипті. Так було завжди! Поки це незначно пов’язано з подіями в політичному житті країни. За всіма пропозиціями туроператорів з березня місяця ціни на відпочинок в Єгипті піднімаються дуже значно.

Тому у Вас є шанс купити тур до Єгипту за дуже низькими цінами!

Тури до Єгипту так популярні ще й тому, що ціни на відпочинок в Єгипті помірні (особливо на гарячі тури до Єгипту в зимові місяці року), а час перельоту незначний.

Екскурсії в Ізраїль і Петру (Йорданія) з Єгипту

До речі, лютий прекрасний час для екскурсій в Ізраїль і Петру (Йорданія) з Єгипту, не так жарко, не так багато туристів, прекрасні ціни.

Настійно рекомендуємо екскурсії з Єгипту до Ізраїлю, а поїздки по Єгипту для перестраховки відкладіть до наступних відвідин країни.

Кожна людина прагне відвідати Ізраїль хоча б один раз у житті. Але побувавши там один раз, хочеться повернутися ще раз, щоб заповнити себе прекрасними враженнями.

В інший час відпочивайте на території готелю, вона захищена від відвідувань місцевого населення. До речі, єгиптяни в курортних районах прекрасно розуміють, що їхній добробут залежить від туристів.

Що небезпечніше – курортний Єгипет або вечірній Житомир?

На наш погляд новини про події в Єгипті поки не стосуються туристів. Комусь вигідно переносити внутрішньополітичні проблеми країни на туристичну галузь. Цей вид бізнесу висококонкурентний і відхід такого великого гравця як Єгипет буде тільки на руку іншим.
Ми часто по роботі буваємо в Єгипті, спілкуємося з тільки що прилетілими туристами – висновок один – в курортних містах зараз спокійно. Так, існує ймовірність ускладнення ситуації в країні, є окремі негативні випадки, але вони є і в інших традиційних країнах відпочинку наших туристів (Туреччини, Греції, Таїланді, Ізраїлі).
На жаль, світ не такий стабільний, як нам би хотілося.
В будь-який момент, в будь-якій країні світу можуть відбутися якісь негативні події. Доказом цього можуть послужити трагічні події минулого року в одній з найбільш безпечних країн світу – Норвегії.

І з іншого боку – все відносне, коли дивишся за кордоном по всіх світових телеканалах про події в нашій країні, як вони їх показують – морози і проблеми з газом, злодійство, бандитизм, корупція, бідність, свинячий грип та інші пандемії і так далі і тощо, і все це на фоні відносно спокійних новин з інших країн, повірте – страшно повертатися додому! І тим не менш, незважаючи на всю цю інформаційну істерію, ми тут живемо.

Прості правила безпечного і незабутнього відпочинку в Єгипті разом з турагентством “Датур”

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ В ЄГИПТІ

Заходи безпеки в аеропорту:

– стежте за своїм багажем, не залишайте його без нагляду навіть на короткий час;
– не міняйте в аеропорту великі грошові суми, оскільки по дорозі у вас не буде в них потреби.

Заходи безпеки та рекомендації по проживанню в готелі:

– зберігайте гроші, документи та цінності в сейфі готелю;
– якщо в номері є міні-бар, то всі напої, узяті з нього в період вашого перебування в готелі, повинні бути сплачені в день від’їзду в службі розміщення готелю.

Заходи безпеки на екскурсіях:

– перед кожною екскурсією перевірте наявність квитків на цю екскурсію;
– не запізнюйтесь на посадку в автобус на початку екскурсії. В ході екскурсії приходьте вчасно до призначеного гідом місця під час зупинок по ходу екскурсійної програми;

Запобіжні заходи на вулиці:

– зробіть ксерокопію ваших особистих документів, а оригінали по можливості з собою не носіть;
– у випадку крадіжки або втрати кредитних карток, дорожніх чеків їх анулюйте, для цього зателефонуйте в свій банк;
– якщо ви йдете на прогулянку з сім’єю, заздалегідь домовтеся, де ви зустрінетеся, якщо хтось загубиться.

Заходи безпеки та рекомендації по оренді автомобіля:

– взяти автомобіль напрокат можна при пред’явленні закордонного паспорта і водійських прав міжнародного зразка. Замовити машину можна в прокатній конторі, через адміністрацію в готелі, де ви проживаєте.

Деякі компанії, що надають послуги оренди машин, пред’являють додаткові вимоги до водіїв (водій не повинен бути молодшим 21 року або 23 років, а водійські права повинні бути отримані ним не менше року або двох років тому). При отриманні автомобіля в деяких випадках вас можуть попросити залишити визначену заставну суму.

Бажаємо Вам гарного відпочинку!

Вікторія Казмірук, менеджер ТА “Датур”: 066-347-70-60 datour@ukr.net

Вікторія: «Крім досвіду підбору та бронювання відпочинку в Єгипті для житомирян і туристів з усієї України мені по роботі довелося 5 років пропрацювати готельним гідом в кращих готелях Єгипту, тому цю країну, місцеве населення, його звичаї і порядки я прекрасно знаю зсередини. З високою часткою відповідальності і професіоналізму, заснованого на багаторічній роботі можу порадити Вам прості правила поведінки в Єгипті в якості гостей цієї дивовижної країни.

Загальні рекомендації для всіх країн в нашому неспокійному світі – не з’являйтеся пізно в незнайомих районах в нетверезому вигляді з цінними речами в руках, будьте ввічливі і обережні, бережіть себе! Ці нескладні правила дозволять Вам відпочити безпечно в будь-якій країні світу!»

Оксана Козловська, директор туристичної фірми “Датур” в Житомирі: «Ще одна порада для туристів – відпочинок в будь-якій країні необхідно планувати тільки з надійними і перевіреними туроператором і турагентством. Одним з кращих операторів по Єгипту є Туртесс Тревел.

За підсумками роботи турагентство “Датур”, що входить в мережу Туртесс Партнер, нагороджено сертифікатом від Туртесс Тревел – “Платиновий клуб”. Це вища ступінь оцінки за бездоганне співробітництво та успішну реалізацію туристичного продукту від провідного туроператора України.

Відпочивати в Єгипті бажано у великому і надійному п’ятизірковому готелі, який Вам порадять наші менеджери. У таких готелях надійна охорона і професійний персонал.

Страшно дивитися, як відкриваються у великій кількості нові турагентства, не знаючи готельної бази Єгипту, посилають туристів в готелі, територія яких є прохідним двором для місцевого населення.

Будьте уважні, навіть якщо Ви бронюєте путівки в нових турагентствах, то хоча б проконсультуйтеся у професіоналів».

Гарячі тури і путівки на відпочинок в Єгипет від мережі туристичних агентств “Датур”
Адреси офісів ДАТУР:

м. Житомир, вул. Київська, 79
м. Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net
м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar@mail.ru

Послуга “Пошук турів і гарячих путівок” від сайту “Репортер Житомира”

Ви зможете самостійно підібрати підходящий Вам за ціною і термінами тур в Єгипет та інші країни світу на нашому сайті в рубриці “Туризм”, скориставшись пошукачем “Пошук турів і гарячих путівок” і забронювати в одному з наших турагентств в Житомирі, Вінниці, Києві або викликати нашого менеджера для бронювання туру в будь-яку країну світу до себе.

Розширений пошук турів і гарячих путівок від “Датур”

Величезний вибір турів і гарячих путівок на сайті Репортер Житомира дозволить Вам провести підбір туру в Єгипет або будь-яку іншу країну світу, виходячи із заданих Вами дат вильоту і повернення, тривалості відпочинку, обраного регіону, категорії готелю, типу харчування та бажаної ціни на відпочинок в Єгипті.

Гарячі тури і путівки в Єгипет

Для пошуку гарячих турів і путівок до Єгипту рекомендуємо відштовхуватися від заданого критерію “Сортувати за ціною”, це дозволить Вам знайти найнижчі і кращі спецпропозиції і ціни на відпочинок в Єгипті з вильотом з будь-яких аеропортів України.

Схожі статті:

Виктория Казмирук: Новые шокирующие фото акул и танков в Египте

Виктория Казмирук: Как не прогадать с отелем в Египте. Советы бывалого туриста

Робота в Житомирі
Потрібен менеджер з туризму з великим досвідом роботи
Резюме за адресою: ok_oa@mail.ru