Геннадій Москаль у Житомирі: “Президента України вже нікуди не запрошують і до нас ніхто не приїжджає”

Країна опинилась в міжнародній ізоляції, – каже нардеп від “Фронту Змін” Геннадій Москаль.

Сьогодні він у Житомирі з висоти своєї депутатської обізнаності ділився з місцевими журналістами інформацією про ситуацію в країні, світі, Житомирщині.

Луценку помстилися за ту критику, яку він здійснював до представників нинішньої влади, коли був міністром внутрішніх справ. “Що влада добилася, посадивши Луценка? Лише погіршення становища країни, – каже Москаль. – Європа і весь світ розцінюють Луценка як політв’язня, міжнародні інстититуції, які моніторили обвинувачення і суд, так і не знайшли, що Луценко вкрав. Смішно, коли в ОЗГ (організована злочинна група) записують міністра і водія.

До речі, Геннадій Москаль – адвокат Юрія Луценка в суді. В кінці минулого року нардеп покинув засновану Луценком “Народну самооборону” та перейшов у “Фронт Змін”.

Каже, що Україна скочується і у економічну прірву. “За минулий рік згідно офіційної статистики на 40% зменшилося споживання алкогольних напоїв. Що, українці пити стали менше? Просто люди знову повертаються до вживання сурогарного самогону. Середній клас в країні витісняється за межу бідності.”

Нардеп привів дані, згідно яких деякі райони Житомирщини у минулому році взагалі нічого не виробили і не продали.

Геннадій Москаль у Житомирі: “Середній клас в країні витісняється за межу бідності!”