Новий корпус дитячої міської лікарні Житомира: фото

Сьогодні у Житомирі відкрили новий корпус дитячої міської лікарні, що на Шевченка.

Новий він умовно. Будівництво цієї медичної споруди розпочалося на самій зорі Незалежності, у 1991-му році. Довести діло до кінця змогли лише сьогодні – відкрили повністю доведений до стану функціональної придатності інфекційний корпус.

Триповерхове сучасне приміщення забезпечує комфортні умови перебування на стаціонарному лікуванні дітей, та створює зручні умови праці для медичних працівників.

Відкривати “іфекційку” приїхав голова ВР наш земляк Володимир Литвин

Каже, що його тягне у рідні краї і він широ вболіває за розвиток рідної Житомирщини.

Володимир Литвин, голова ВРУ: “Тепер треба наповнити змістом цей заклад, забепечити йому високоякісне медичне обладнання, що ми з обласною владою зробимо спільними зусиллями.”

Литвин подарував колективу лікарні ультразвукові інгалятори.

Як зазначали виступаючі, велика заслуга заступника голови ЖОДА Миколи Олещенка у тому, що за рік з будівельного привида став такий медичний красень-інфекційний корпус. Олещенко був куратором робіт від обласної адміністрації.

Олещенку подякували, а міський голова Володимир Дебой вручив йому почесну грамоту

Вітав та нагороджував грамотами обласної ради її голова Йосип Запаловський

Глава області Сергій Рижук не підбираючи слів сказав, що йому це будівництво в печінки в’їлося. Нагадаємо, зведення цього лікувального корпусу було одним з найдовших довгобудів Житомира.

Сергій Рижук, голова ЖОДА: “Ви нам сьогодні багато надякували, але це наша робота. Ми радіємо, що зрушили з мертвої точки цей довгобуд, але що найголовніше – наші діти зможуть тут зберегти і примножити здоров’я.”

Головний лікар дитячої міської лікарні Володимир Башек аж світився від радості.

Володимир Литвин вручив йому відзнаку Верховної ради України

Башек подякував усім причетним до сьогоднішнього святкового для колективу лікарні дня, та провів екскурсію новим корпусом

Вже дуже скоро у цьому приміщенні лікуватимуть маленьких пацієнтів