У Житомирі в схемах руху деяких маршруток відбулися зміни

В схемах руху деяких автобусних маршрутів вступають в дію фактичні зміни згідно рішення міськвиконкому від 15.02.2012р. № 62 «Про затвердження міської автобусної мережі».

Про це інформує прес-служба міської ради.

З 25 лютого 2012 року автобусний маршрут №23, що працює в режимі маршрутного таксі, продовжено до селища Лісове по вул.Миру та вул. Максютова.

З 27 лютого 2012 року автобусний маршрут №19, що працює в режимі маршрутного таксі, з вул. Максютова, вул. Миру, просп. Миру почав з вул. Перемоги повертати на вул. Домбровського і курсує по вул. Щорса, вул. Київській, Київському шосе, вул. Барановій, вул. Корольова з кінцевою запинкою на вул. Промисловій (Біомедскло).

З 01 березня 2012 року буде відкритий автобусний маршрут №8, що працюватиме у звичайному режимі, і курсуватиме від кооп. Восход, по вул. Бугайченка, Київському шосе, вул. Баранова, вул. Корольова, вул. Вітрука, вул. Селецькій, вул. Великій Бердичівській, вул. Шевченка, вул. 1-го Травня, вул. Івана Кочерги, вул. Бориса Тена, вул. Шелушкова, вул. Гоголівській, вул. Східній, вул. Котовського, вул. Ватутіна до вул. Малинської.

Нагадаємо, що зміни відбуватимуться поступово у відповідності з додатком до рішення міськвиконкому від 15.02.12р. №62 після закінчення термінів дії договорів з перевізниками.