У Житомирі відбувся перший зимовий турнір на Кубок «Спорт для всіх»

Протягом січня-лютого на спортивних майданчика Житомира відбулися змагання з міні-футболу серед аматорських, студентських, молодіжних та шкільних команд.

Змагання проводились в рамках обласних заходів «Рух, енергія, здоров’я та краса». Участь приймали колективи з Житомира, Черняхова та Бердичева.

«Це був перший подібний зимовий турнір на Кубок «Спорт для всіх». Команди учасниці було поділено «сліпим» жеребкуванням на дві групи. Регламентом змагань було передбачено тривалість однієї гри 2 тайми по 11 хвилин з однохвилинною перервою. За визначенням представників граючих команд кількість ігрового часу повністю відповідала рівню фізичної підготовки учасників змагань, що забезпечило безкомпромісні та насичені боротьбою в кожну хвилину, матчі турніру», – зазначив один з організаторів заходу Адам Іванович Хільченко, директор ЖОЦФЗН “Спорт для всіх”.

Переможцями турніру стали представники м. Житомира, команда ФК «Бора-бора», друге місце посіла командам. Черняхова МФК «Зоря».

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, при чіткому суддівстві. Цей факт відзначили всі представники команд та глядачі. Учасники були нагороджені грамотами та медалями та кубком Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».