В Олевському районі влада недостатньо турбується про воїнів-афганців

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав керівники області зустрілися з активом громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів Житомирщини.

Про це Репортерові Житомира повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук розповідав, що влада на місцях робить і буде робити все для того, щоб допомогти миротворцям, які заслужили повагу не лише своїх земляків, громадян колишнього Радянського Союзу, а й усього прогресивного людства.

«Треба шанувати подвиг полеглих, опікуватися і створювати належні умови життя сучасникам та забезпечувати щасливе майбутнє нащадкам, щоб не було війн, конфліктів, скалічених доль», зазначив очільник області.

Голова обласної ради Йосип Запаловський зазначив, що 2012 рік проголошений Президентом України Віктором Януковичем роком соціальних гарантій.

«Тому у цьому році частина зароблених у 2011-му коштів буде спрямована у соціальну сферу, у тому числі на забезпечення соціального благополуччя ветеранів афганської війни», – сказав голова обласної ради.

Голова Олевської районної організації ветеранів Афганістану Анатолій Тимощук зазначив, що керівництво району має краще турбуватися про учасників бойових дій.

До речі, Бердичівський госпіталь для ветеранів потребує негайного оновлення матеріально-технічної бази.

На завершення зустрічі учасників бойових дій, активістів громадських організацій воїнів-афганців нагородили почесними грамотами і годинниками обласної державної адміністрації та обласної ради