В Житомирі визначатимуть кращого водія серед жінок

На початку весни в обласному центрі пройдуть змагання “Кращий водій серед жінок”.

Житомирські автоледі напередодні 8 березня зможуть продемонструвати свої вміння за кермом і позмагатися між собою. Таку нагоду, в якості подарунку до жіночого свята, надає громадська організація “Автоклуб імені Володимира Попова”, яка вже заявила про себе проведенням у Житомирі двох видовищних змагань з швидкісного маневрування.

Наступне спортивне шоу вже призначено на 4 березня. Організатори змагань наразі збирають заявки конкурсанток і планують провести для них підготовчі заняття.

“Ми запрошуємо усіх жінок, які керують автомобілем, до участі у наших змаганнях. Тренування ми будемо проводити безкоштовно за півтора тижні до змагань. І зауважу. що під час попередніх змагань зі швидкісного керування авто, серед 32 учасників була одна жінка. Вона посіла 10 місце. Це було вражаюче, оскільки позаду вона залишила 22 чоловіків, досвідчених водіїв, таксистів, з великим досвідом керування автомобілем”, – розповів керівник автоклубу Валерій Попов.

Змагання “Кращий водій серед жінок” відбудуться у неділю, 4 березня, з 10 години ранку на майдані біля торгівельно-розважального центру Глобал UA.