Як хлопчаки із району розважилися в Житомирі

Одного зимового дня, двоє підлітків, 14 та 15 років, вирішили з’їздити до обласного центру та відпочити в місцевому розважальному комплексі.

Обидва зростають у сім’ях, де їхнім вихованням займаються матері, які фактично є утримувачами своїх сімей. Про вітчимів – і говорити нічого. Отже, і грошей на розваги діти не мали. Проте, аби задовольнити свої бажання хлопці швидко зметикували, що робити, запримітивши у сусідів мідний кабель.

Якось у вечері, коли господарів не було вдома, хлопці тихенько пролізли на горище, де лежала «здобич», ну, і звичайно, викрали її. Здали мідний кабель одному з місцевих мешканців, отримавши за нього близько 500 гривень. Вже наступного дня, хлопці подалися у Житомир, де у власне задоволення купували ласощі, бавилися на ігрових атракціонах і просто весело проводили час. А коли гроші скінчилися, повернулися додому.

Так як і гроші, радість від гарно проведеного часу швидко минула, адже хлопців затримала міліція. Як розповіла Репортерові Житомира співробітник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Житомирській області Ольга Намерчук, попри свій юний вік, хлопці вже мали проблеми із законом.

Малолітні крадії одразу визнали свою провину. Виправдовуючись, один з них сказав, що їм давно хотілося побувати саме в тому розважальному закладі, де вони з товаришем відпочивали напередодні. Адже більшість їхніх однокласників вже побували там з батьками, а в їхніх родинах на такі дорогі розваги завжди бракувало коштів.