Зима 2012: за кількістю згорілих і замерзлих людей Житомирщина – на перших позиціях антирейтингу

На 12 людей згоріло у вогні більше ніж у минулому році за цей же період на Житомирщині.

Такі невтішні дані передають Репортерові Житомира МНСівці. Цього року в області на пожежах вже загинула 31 людина (з них 5-ро дітей).

Останні дні рубрика “Происшествия” сайту Репортер Житомира переповнена жахливими звістками про пожежі та загибель цілих родин на Житомирщині.

Останні з них:

1. 6 лютого в Барашівці Житомирського району у вогні загинуло подружжя пенсіонерів;

2. 3 лютого в Новоград-Волинському районі у вогні загинуло дві сестри і братик;

3. 1 лютого в Андрушівському районі “рвонув” газовий балон, зруйнувавши оселю його власників та завдавши каліцтв 4-м людям;

4. 29 грудня в Радомишльському районі разом з будинком згоріла мати з сином;

5. 24 січня в Житомирі пожежники по драбині зняли з балкону 7-річну дівчинку, яка рятувалася від пожежі у квартирі;

6. 19 січня у Лугинському районі через несправну пічку розпрощалася з життям 72-річна пенсіонерка.

Поки морози лютують, ситуація з пожежами і загиблими погіршується. Лише за минулий тиждень на Житомирщині через пожежі загинуло 6-ро людей. Двоє травмовані, чотирьох вдалося врятувати. У Радомишльському та Житомирському районах на початку тижня загинуло троє жителів області.

Є й випадки урятування: у Житомирі, Овруцькому та Радомишльському районах пожежні врятували з палаючих осель трьох чоловіків.

Погода нас, як бачимо, не жаліє – люди як горять, так і мерзнуть. І як в одній, так і в іншій халепі наша область попереду всіх. Як виявилося, Житомирщина займає третє місце в Україні за кількістю загиблих від морозу.