Цієї суботи в Житомирі з сольним концертом виступають “Полюси”

17 березня (субота) 2012 року о 19:00 у Житомирській філармонії розпочнеться свято української музики – сольний концерт вітчизняного гурту «Полюси», який завітає до нас з міста Чернівці.

Вперше в Житомирі колектив був в січні минулого року та зібрав міський палац культури під час благодійного проекту «Міст добра заради життя». Всі кошти були спрямовані на допомогу дітям, які хворіють на фенілкетонурію.

Організатори концерту – обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» та шкільний парламент міста Житомира. За 3 роки своєї діяльності молоддю організації «ХХІ покоління» було запроваджено більше 20 проектів, серед них «Добро робити легко!», «Міст добра заради життя», «Світле Українське Слово», «Разом у щасливе майбутнє» та інші.
Одним із важливих проектів «ХХІ покоління» є «Талановита Україна», який був започаткований в 2011 році і спрямований на підтримку розвитку талановитих молодих українських гуртів, серед яких український гурт «Полюси».

«Наша щоденна підготовка до концерту в Житомирі має на меті підкорення житомирської публіки у всіх можливих розуміннях. Коли ми приїжджаємо в, будь яке, місто, то ставимо на меті зробити глядачів своїми. Хочемо зробити так, щоб публіка назавжди вписала в список улюбленої музики гурт «Полюси» з міста Чернівці.

Щиро віримо, що кожна пісня пройме до кінчиків пальців і всі присутні отримають справжнє задоволення від почутого та побаченого. Брати будемо щирістю, а не пафосом. Справжністю, а не придуманим змістом. Можемо пообіцяти, що буде незабутньо», – говорить Олег Сірман – лідер гурту.

Участь у концерті також братиме відомий співак В’ячеслав Поле (вокаліст житомирського гурту «SUчасний Бренд») – «Проект «Талановита Україна» дійсно той проект в якому висвітлюється ідея допомогти талантам України без комерційного натяку відчути та реалізувати себе. Завдяки людям, які ще мають цінності в житті і не тільки матеріальні, такі проекти як «Талановита Україна» повинні існувати та дихати постійно новими талановитими грудьми.

«Для мене, як для людини суспільно-активної, проект «Талановита Україна» це те, що ворушить сучасну молодь та Україну в цілому у напрямі правильного та якісного розвитку. Проект, впроваджений організацією «ХХІ покоління» допомагає не лише розкривати унікальність молоді, а й допомагати відточувати таланти.

Це схоже на людину, що займається огрануванням діамантів… Саме тому мені немовірно приємно залучитись до роботи такого напряму. Я пам’ятаю, як уперше почула гурт «Полюси» в Житомирі минулого року. Вони одразу припали мені до душі. Ми з друзями вже рахуємо дні до концерту. Це буде щось грандіозне!

Гурт «Полюси» прямує до всеукраїнського визнання, на ряду з такими гуртами, як «Друга ріка» та «С.К.А.Й.». Я щиро сподіваюся, що найближчим часом буду чути про наших талановитих хлопців на усіх радіо-станціях країни» – говорить Анастасія Ципоренко, президент шкільного парламенту міста Житомира.

Отож, запрошуємо всіх жителів міста та області на концерт гурту «Полюси», який відбудеться 17 березня в Житомирській філармонії, початок о 19:00. Вартість квитків доступна для усіх – лише 30 гривень. Буде якісне світло і звук.

Кошти від концерту спрямуються на підтримку соціальних проектів шкільного парламенту міста Житомира і для подальшого розвитку проекту «Талановита Україна».

____________________________________________________________________________

Детальніше про концерт та замовлення у передпродажі квитків-запрошень: www.vk.com/polusy_in_zhytomyr
www.PortalMolodi.com.ua

(0412) 220586, (097) 1518616, (099) 1501074 – Віталій Сівко, голова ЖОМГО «ХХІ покоління».