Губернатора Житомирщини схвилювала доля людей, які чимось торгують на трасі

Сьогодні на зустріч з торгівцями вулиці Хлібної у Житомирі приїхав губернатор Сергій Рижук.

Керманича області супроводжував новий заступник – Ярослав Долгих. Очевидно, набирався досвіду. Представники влади захотіли поговорити з людьми, вислухати їх вимоги, почути про проблеми, які їх хвилюють.

– Ви звернулись до мене з проханням не забирати останнього робочого місця. Я дуже ціную те, що ви не просите збільшення пенсії, а заробляєте самі, – сказав Сергій Рижук людям, що зібралися, інформує прес-служба ЖОДА,

Враховуючи побажання торговців, очільник області повідомив, що вони й надалі працюватимуть на цьому місці. Готується доручення, згідно з яким будуть облаштовані місця для торгівлі. Буде зроблено легкі напівпрозорі каркаси, наведено порядок на вулиці. Більш цивілізованого вигляду набуде й місце торгівлі квітникарів по вулиці Московській.

– Ми готуємося до 75-річчя утворення Житомирської області і маємо навести порядок у нашому спільному домі. Але не за рахунок утиску інтересів громадян. Не можна людей проганяти з їхньої землі, – впевнений очільник області.

Звернувшись до людей, які змушені торгувати на вулиці, Сергій Рижук зауважив: “Ви для нас індикатор наших проблем. Допоки на вулиці, на трасі будуть стояти люди, які чимось торгують, до того часу я буду незадоволений своєю роботою”.

Глава області захищає торговців, яких намагається переселити в інші місце міська влада

Бачачи таку доброту можна навіть подумати, що керівник області планує йти від Житомира по мажоритарці