На Житомирщині негідник у протигазі побив бабусю

Зухвалий злочин було скоєно наприкінці лютого у Новограді-Волинському.

У будинок до літньої жінки через вікно проник чоловік у противогазі. У руках він тримав сокиру. Вимагаючи гроші, бив стареньку. Жінка, як могла, відбивалася від непроханого гостя, а коли вона почала кричати, той кинувся втікати. Але перед тим забіг на кухню, відкрив холодильник і, схопив дві літрові пляшки соняшникової олії.

Опитавши потерпілу, міліціонери швидко встановили мотив злочину та особу нападника, розповіла Репортерові Житомира співробітник сектору зв’язків з громадськістю України в Житомирській області Ольга Номерчук.

Виявляється, 66-річна жінка колись займалася виготовленням самогону та торгувала ним. Відтоді, звичайно, часу пройшло багато, але постійні клієнти, мабуть, залишилися. За словами хазяйки, за декілька годин до нападу, до неї приходив молодий хлопець, який просив продати пляшку. На відмову ніби образився, але пішов.

За описом пенсіонерки склали фоторобот можливого нападника. І вже за декілька годин правоохоронці зловили раніше судимого 21-річного жителя Новоград-Волинська.

Затриманий пожалівся міліціонерам, як розізлився на бабусю, коли та відмовила йому продати пляшку. Відносно нападника вже порушено кримінальну справу.

.