На Житомирщині нерви таксиста видали компанію наркокур’єрів

26 березня у Новограді-Волинському ДАІшники для перевірки зупинили автомобіль АУДІ-таксі.

З першої хвилини спілкування з водієм правоохоронці запідозрили щось неладне. Чоловік нервував, у нього помітно трусилися руки. Перевіривши багажник водія ДАІшники нічого не побачили, а ось у середині автомобіля виявили наркоту.

У салоні машини сиділи троє пасажирів-чоловіків. Увагу міліціонерів привернула чималенька коробка. В ній знаходилася макова соломка.

У пасажира, в ногах якого стояла коробка з соломкою, знайшли також заповнений рідиною шприц. В цей же час чоловік, який займав у автомобілі переднє місце, дістав з кишені шприц та намагався непомітно випустити його вміст собі під ноги. Правоохоронці те помітили, та обшукали і його. Крім шприца був знайдений також пакет з маковою соломкою. А спереду в правих дверцятах стояла літрова пляшка з рідиною, розповіли Репортерові Житомира у прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирські області.

Всі пасажири разом з водієм були доставлені до райвідділу міліції, де проти тих, у кого виявили наркотичні засоби була порушена кримінальна. Чоловікам загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі