На Житомирщині погуляти молодикам по-весняному лісу завадили правоохоронці

Двоє жителів Андрушівського району суботній день вирішили провести у лісі.

Проте, здавалося б, що нічого особливого в цьому немає, але.. Хіба що тільки те, що для гарного відпочинку парубки прихопили з собою близько двох стаканів марихуани. Втім, дозвіллю завадили правоохоронці, які застукали хлопців на «гарячому».

За словами командира взводу роти міліції особливого призначення при УМВС Юрія Пушкарука, любителів зелених насаджень, і в прямому, і переносному сенсі, бійці помітили у лісовому масиві, патрулюючи одну з вулиць на околиці райцентру. Увагу міліціонерів привернув той факт, що побачивши патрульний автомобіль, хлопці заметушились і щось швидко викинули подалі від себе.

У кишені одного з чоловіків міліціонери знайшли паперовий згорток з сировиною, за зовнішніми ознаками дуже схожою до марихуани

Ще один такий же пакунок знайшовся у мопеді, на якому хлопці приїхали до лісу. Уже після приїзду слідчо-оперативної групи затриманні розповіли про свою весняну прогулянку.

Я зателефонував другу, ми збиралися відпочити на природі. Зустрілись, пригостив його «травою», покурили. – Розповідає один із затриманих.

З’ясувалося, що саме недопалка дурманячої цигарки намагалися позбутися чоловіки, побачивши правоохоронців. У хлопці вилучили близько 40 грам марихуани. Цього б вистачило щонайменше на півроку такого відпочинку. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Алла Ващенко, СЗГ УМВС України в Житомирській області