На Житомирщині за поїздку до бару на “Мустангу” хлопці можуть сісти на шість років

Цими вихідними близько одинадцятої вечора правоохоронці затримали двох молодиків.

На вимогу міліціонерів хлопці зупинилися не одразу. Вони мчали по Овручу на мопеді «Мустанг», без габаритного освітлення та номерного знаку. Ніяких документів при собі вони не мали. Разом з тим, від правопорушників пахло алкоголем. Забравши хлопців, 1990 та 1992 року народження до відділку, міліціонери склали на них протокол та відпустили. Мопед поставили на штрафмайданчик.

Проте на цьому пригоди «нічних водіїв» не закінчилися. На наступний день до міліції зателефонував чоловік. Мешканець села Поколів Овруцького району повідомив, що з його гаража зник мопед. Співставивши всі факти, міліціонери зрозуміли, хто саме є викрадачем транспорту.

Прибувши на виклик правоохоронців, хлопці зізналися, що позичили мопед у односельчанина аби з’їздити до бару. Дуже вже випити захотілося, розповіли Репортерові Житомира в прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Тепер «позичальникам» прийдеться відповідати за ст. 185 ч. 3 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).