Наймодніші зачіски весна-літо 2012

Яскраве веселе сонечко вже запрошує нас змінити зимові наряди.

А ми й самі не проти скоріше приміряти свіже весняне оновлення: легкі стильні курточки, модні пальта, красиві сукні. І обов’язково нові модні зачіски! Чи не час оновити свій стиль?

Головним трендом нового «зачісного» сезону стали ультракороткі стрижки. Цей хіт настільки підкорив модні подіуми, що навіть зіркові красуні не встояли і вже проміняли свої красиві довгі локони на коротку і легку зачіску.

І це не дивно – наймодніші стрижки весна літо 2012 дозволяють підібрати вдалий трендовий варіант абсолютно для будь-якого типу волосся. В тренді багатошаровість, витончена асиметрія і рвані краї. Придивімося до них ближче?

Найгарячішою стрижкою оголошується універсальна піксі, а її модною прикметою стала довгий, недбало покладений набік чубчик. Якщо у тебе слухняне волосся і овальне обличчя – така «хлоп’яча» стрижка буде виглядати ідеально. Втім, і класична піксі теж в тренді: коротенькі скроні і боки, «стояча» верхівка, що переходить в гламурну «рвану» чолочку – зверни увагу: це ідеальний вибір для прямого волосся. Словом, мода на піксі – дуже вдалий фаворит, адже її можуть сміливо обирати власниці як пишних, так і абсолютно малооб’ємного тоненького волосся.

Модні стрижки весна літо 2012 продовжує боб. Якщо вам трохи за … то, не вагаючись, вибирайте саме цю модну зачіску – і не тому, що боб виглядає жіночніше піксі, головне – така зачіска молодить, просто надайте їй бажаний обсяг і приховайте зморшки під модним філірованим чубчиком.

Продовжують хіт-парад градуйовані стрижки. Зверни увагу: класичний каскад гарний не тільки на гладких, але і на злегка кучерявих, хвилястих пасмах. Скористайся гелем або зміцнюючим спреєм і градуйована стрижка буде відмінно тримати форму.

Ще жіночнішою виглядає наступний хіт – модне каре. Кокетливо відкриваючи потилицю і шию, воно особливо виграшне на абсолютно гладкому волоссі. Якщо таких немає – не біда, озброюємося феном і укладаємо вологе волосся круглою щіточкою, злегка витягаючи і підвертаючи всередину кожне пасмо – таке каре виглядає просто шикарно. Крім того, модне каре відмінно підійде власницям круглого обличчя, але не забороняється і для вузького: попроси майстра оснастити модне каре рваними нерівними пасмами, це візуально розширить занадто витягнуті пропорції обличчя.

Словом, самі модні стрижки весна літо 2012 легко вдається підібрати для будь-якого волосся, будь-якого типу обличчя і фігури. А коли вийдеш з салону з новою стрижкою, уважно вивчи її вдома, щоб перейняти прийоми майстра. Чим він, наприклад, надав зачісці легку недбалість, як зробив максимально об’ємною, яку роль зіграло мелірування та фарбування. Освоївши ці фішки, ти легко впораєшся з новою стрижкою вдома і будеш ефектно виглядати до наступного візиту в салон.

Cамые популярные модели шуб на 2012 год

За матеріалами: damskije-shtuchki.ru