Найсучасніша фабрика меблів для ванних кімнат “Ювента” відкрила своє представництво в Житомирі!

Сьогодні ванна кімната поступово стає обличчям Вашого дому і її дизайну приділяється все більше уваги.

Меблі для ванної кімнати об’єднуютьв собі такі якості як дизайн і функціональність, а торгова марка «Ювента» додає до цього вишуканість, комфорт, якість і надійність.

ТМ «ЮВЕНТА» – лідер у виробництві меблів для ванних кімнат, якому довіряють не тільки в Україні, а й за її межами!

Виробництво меблів для ванних кімнат на Україні.

«Ювента» – Виробник № 1 у Східній Україні.

У серпні 2003 року здана в експлуатацію перша черга фабрики з виробництва вітчизняних меблів для ванних кімнат під торговою маркою «ЮВЕНТА».

Після успішного виходу на ринок, для задоволення постійно зростаючого попиту покупців, необхідно було збільшувати обсяг виробництва продукції.

Керівництвом компанії були проведені плідні консультації з італійськими фахівцями в сфері виробництва меблів для ванних кімнат і виробничого обладнання для цієї галузі.

Результатом такої співпраці стало відкриття в 2008 році абсолютно нової і (на сьогоднішній день) найпотужнішої і сучасної фабрики з виробництва меблів для ванних кімнат, аналогів якої немає не тільки в Україні, а й у всій Східній Європі.

Компанія «Ювента» отримала абсолютно всі дозвільні документи, що дають право повноцінно працювати і випускати продукцію. Підприємство офіційно придбало статус – «Виробника №1» в Східній Україні (у своєму сегменті).

Потужність виробництва меблів для ванних кімнат

Нова фабрика здатна виробляти до тридцяти тисяч одиниць продукції на місяць. Використовуване обладнання з числовим програмним управлінням передових на світовому ринку компаній «SCM group» та «CEFLA finishing» (Італія) забезпечує високу точність робіт і дозволяє виробляти продукцію високої якості в великих обсягах.
За даними моніторингу компанії «Ювента», відсоток виробничого браку дуже незначний і складає приблизно 0,05% від загальної кількості виробленої продукції.

Група «CEFLA Finishing» має 2 самі оснащені в світі деревообробні лабораторії з набором серійного обладнання (Італія та США). У ній кожен день проводяться тести для замовників, навчання фахівців експлуатації обладнання. Компанія «CEFLA» накопичила безцінний досвід в самих різних аспектах обробки, в першу чергу виробів з деревини. Варто зазначити, що система автоматизації фарбувальних ліній «CEFLA» традиційно проводить безпосередньо у себе в Італії і накопичила в цьому безцінний досвід. Всі співробітники фабрики «Ювента», які беруть участь у виробничому процесі, пройшли навчання та стажування на базі «CEFLA Finishing».

Технологія виробництва меблів для ванних кімнат

При розпилюванні і фрезеруванні комплектуючих використовується обладнання з числовим програмним управлінням. Головною перевагою застосування такого обладнання є висока точність при різанні і фрезеруванні деталей, як наслідок мінімальний відсоток виробничого браку (виключається людський фактор).

Наступний етап виробничого процесу – кромкування і присадка. Після розпилювання всі торцеві сторони деталей ущільнюються і покриваються ПВХ кромкою, що дозволяє ізолювати торцеві сторони деталей від вологи і збільшити термін експлуатації виробу.

Далі слідує підготовка виробу до фарбування. Перед фарбуванням, кожна деталь покривається двома шарами грунтовки (при необхідності може бути завдано третій шар). Після нанесення грунтовки, вироби ретельно перевіряються фахівцями і шліфуються. Такий контроль якості не дозволяє пропустити недостатню якісну деталь для фарбування.

Фарбування проводиться в фарбувальній камері ТМ «CEFLA finishing»

Високотехнологічне обладнання виключає використання неякісних витратних матеріалів, тому вироби ТМ «Ювента» забарвлені високоглянцевою емаллю ультрафіолетового затвердіння (ТМ «Sayerlack», Італія).

Перевагою застосування цих технологій є високий ступінь глянцю, твердість покриття, білий колір яких не змінює відтінок з часом.

Ось так виглядає процес фарбування виробів – викладені на конвеєрну стрічку деталі йдуть в фарбувальну камеру, де фарбуються двома рядами форсунок (по 4 в кожному ряду), далі, вже пофарбовані вироби потрапляють в камеру з ультрафіолетовим освітленням, де фарба моментально твердне, після чого вже готова до збірки деталь відправляється на наступний етап виробничого процесу.

І останній етап – складання меблів. При складанні меблів використовується прес, в якому корпусна конструкція стискається з чотирьох сторін з високою геометричною точністю, це виключає можливість випуску розхитаної або перекошеної конструкції. Далі, до корпусу закріплюється фурнітура – встановлюються самодоводячі петлі (ТМ «Hettich» і «Hafele», Німеччина), ручки і ніжки (Італія), електрооснащення (відповідає європейському стандарту безпеки «IP43»), на дзеркальні шафи наклеюються дзеркальні полотна з амальгамою на основі срібла (ТМ «Glaverbel», Бельгія). Після фінального контрольного огляду інспектора ВТК, виріб обертається в поліізол і упаковується в коробку з щільного гофрокартона.

Матеріали для виробництва меблів для ванних кімнат

– Корпус меблів виготовляється з ламінованої ДСП.

– Торцеві сторони корпусних деталей з ДСП захищені ПВХ і АБС кромкою.

– Фасадні частини виробів виготовлені з МДФ підвищеної зносостійкості і пофарбовані високоглянсовими емалями (чотири шари).

При виробництві дзеркал і дзеркальних шафок використовуються дзеркальні полотна виробництва ТМ «GLAVERBEL» Бельгія, з амальгамою на основі срібла, яка має підвищену вологостійкість. Грані всіх дзеркальних полотен в обов’язковому порядку відполіровані.

Для складання меблів для ванних кімнат використовується фурнітура високої якості, відомих виробників, таких як Hafele, Hettich (Німеччина), Blum (Австрія), GTV, Nomet, що забезпечує довгу і надійну роботу всіх рухомих частин конструкції. Процес складання в спеціальному пресі забезпечує високий рівень геометричної точності і жорсткості конструкції.

Дзеркала комплектуються світильниками з галогенними лампами потужністю 20Вт і блоком живлення, а також розеткою і вимикачем.

Електрообладнання, що використовується для комплектації виробу, є абсолютно безпечним для здоров’я і життя людини і відповідає вимогам всіх нормативних документів. Ступінь безпеки відповідає європейському стандарту «IP 43».

Більш удосконалені, витончені й дорогі вироби серій: «Віола», «Алессандрія», «Матрикс» і «Боттічеллі» виготовлені з більш високотехнологічних матеріалів.

– Корпус меблів виготовлений з ламінованого, декорованого ДСП товщиною 18 мм (виробник ТМ “EGGER” Австрія), яка відповідає ГОСТ 10632-89.

– Фасадні частини меблів виготовлені з MDF пофарбовані високоглянсовими і матовими емалями ультрафіолетового тверднення (покриття 1-ї категорії), 4-6 Стоєв ЛФ покриття, а також з MDF одностороннього ламінування товщиною 16 і 18 мм в двох кольорах «Мокка» і «Крему» .

– Торці деталей ДСП захищені від вологи АВС кромкою завтовшки 1-2мм. (Виробник ТМ “Dolken” “Rehau” Німеччина).

– Деталі з ДСП мають декоративне покриття ST22. Дане покриття є гідрофобним, що значно підвищує вологостійкість меблів. Клас емісії ДСП – Е1.

– Дверцята встановлені на чотирьохшарнірних самодоводячих петлях (виробник ТМ “Blum” Австрія).

– Пенали і тумби встановлені на хромованих ніжках (виробник ТМ “Hаfele” Німеччина).

– Висувні ящики встановлені на прихованих напрямних з функцією самодоведення (виробник ТМ “Blum” Австрія).

– Меблі можуть бути встановлені і методом навішування (без використання ніжок)

– Для стійкості, додатково в пеналах встановлені регульовані навіси.

– Меблі комплектується хромованими ручками – покриття “дзеркальний хром” (виробник ТМ “Hаfele” Німеччина).

– У дзеркальних шафах використовуються дзеркальні полотна виробництва (ТМ “Glaverbel” Бельгія). Дзеркала призначені для експлуатації в приміщеннях з підвищеною вологістю.

– Дзеркала комплектуються світильниками і вимикачем з розеткою (виробництва ТМ “Ebir” Іспанія).

Умивальники в меблях для ванних кімнат

– Тумби комплектуються керамічними умивальниками торгових марок «Сантек» Росія, «Керамін» Білорусь, «Esvit» Туреччина, «Jika» Чехія, ТМ «Marmorin» Польща, «Roca» Іспанія. Тумба має посадочне місце тільки під умивальник, передбачений виробником.

– Російська компанія ЗАТ “САНТЕК” – це новий сучасний виробничий комплекс, який відповідає світовим стандартам якості, що має на увазі жорстке дотримання геометричних параметрів, приділення належної уваги якості глазурі, втілення передових дизайнерських рішень, надійність, довговічність.

У 2005 році був запущений другий завод з виробництва санітарної кераміки, і з цього моменту дана компанія стає безумовним лідером галузі в Росії. З серпня 2007 року всі активи цієї організації належать провідному світовому концерну Roca Group (Іспанія, Барселона).

Для виробництва виробів використовується сучасне німецьке обладнання і нова для російської промисловості технологія. Відпрацьовано рецепти виробництва білосніжної продукції, її довговічність забезпечується за рахунок малого коефіцієнта вологовбирання.
Термін гарантії на вироби становить 5 років.

Продукція ТМ «Ювента», класифікація, серії, кольори

ТМ «Ювента» представляє серії всіх цінових сегментів: класу Стандарт, Комфорт, Престиж і Преміум.

Вироби кожного класу відрізняються між собою функціональністю і встановленою фурнітурою, дизайном і кольоровою гамою, комплектацією умивальником.

Перераховані відмінності не впливають на якість того чи іншого виробу в цілому.

Кожен товарний клас відповідає своєму цільовому призначенню – зробити максимально комфортним і зручним у використанні сам виріб і створити неповторний затишок і дизайн у ванній кімнаті. Ці переваги приносять в повсякденне життя людини радість і гарний настрій.

Чому «Ювента»??

ТМ «Ювента» – це сучасний дизайн, практичність, надійність і оптимальні ціни.

Постійна робота над якістю продукції і жорсткий контроль протягом всього виробничого процесу дозволяють донести до покупця саме ту цінність, яку він хоче бачити в меблях для ванної кімнати!

Ювента – це лідер!

Наші переваги

– Вітчизняний виробник високого європейського рівня;

– Обладнання з числовим програмним управлінням італійських фірм;

– Екологічно чисте виробництво, якісна сировина провідних світових виробників;

– Жорсткий контроль якості на кожному етапі виробничого процесу;

– Реальність дотримання гарантії якості та можливості заміни;

– Стабільність постачань і постійна наявність продукції на складі;

– ТМ «Ювента» – це виробник, який руйнує стереотипи про те що вітчизняний товар поступається за якістю імпортним, що підтверджується великою кількістю нагород і визнанням споживача;

– Застосування італійських технологій фарбування високо-глянсовими емалями ультрафіолетового твердіння, головною перевагою чого є твердість покриття і високий ступінь глянцю оброблених виробів;

– Чотиришарове лакофарбове покриття (2 шари грунтовки і 2 шар фарби) захищає виріб від вологи;

– Оригінальний дизайн, повторити який не можуть інші виробники через високий рівень технологій виробництва;

– Велика колірна гамма, аналогів якої немає в жодного вітчизняного виробника;

– Широта асортименту та розмірів виробів дозволяє задовольнити побажання покупців з абсолютно різним смаком, за розміром, дизайном і кольором продукції;

– За даними моніторингу ринку України, продукція ТМ «Ювента» присутня в усіх товарних нішах сегмента;

– Високоякісна фурнітура світових брендів (самодоводячі петлі і направляючі), виробників Німеччини, Австрії, Італії;

– Телескопічні направляючі забезпечують повне висування корпусу ящика і запобігають його випадання;

– Використовуються дзеркальні полотна з амальгамою на основі срібла;

– Безпека електричного обладнання відповідає нормам європейського рівня;

– Всі вироби поставляються в зібраному вигляді;

– Висока геометрична точність і жорсткість конструкції;

– Можливість реставрації та заміни окремих деталей виробу за символічну плату;

– Продумано варіанти підключення сантехнічних вузлів без проведення покупцем додаткових змін конструкції тумби;

– Зручні форми оплати за товар;

– Доставка великих партій за рахунок компанії;

– Проводиться постійне удосконалення існуючих моделей і розробка нових;

– Упаковка здатна забезпечити збереження і цілісність вироби в дорозі, починаючи з конвеєрного верстата до ванної кімнати покупця;

– Доступна ціна за чудову якість;

– Максимальна відповідність «ціна-якість».

Компанія «Ювента» – це надійна організація, яка постійно веде роботу не тільки над поліпшенням якості своєї продукції, а й над поліпшенням якості співпраці зі своїми партнерами.

Бренд «Ювента» має масу переваг перед конкурентами в певному сегменті

Гарантійні зобов’язання

Компанія «Ювента» гарантує, що на момент покупки, придбані меблі, які поз
начені в гарантійному талоні, є комплектними, не мають механічних пошкоджень і відповідають встановленим стандартам якості, вимогам безпеки.

Виробник забезпечує безкоштовний ремонт виробу тільки в разі виявлення дефектів виробничого характеру.

Виробник залишає за собою право відмови в безкоштовному гарантійному ремонті в наступних випадках:

-виріб має сліди стороннього втручання або спроби самостійного ремонту.

-несанкціоновані зміни конструкції виробу.

-якщо виріб експлуатувався не за своїм цільовим призначенням, або в умовах, для яких воно не призначене.

-якщо проводилася самостійна заміна фурнітури.

Гарантія дійсна при наявності гарантійного талона, завіреного печаткою продавця і підписаного покупцем.

Гарантійний термін експлуатації виробу встановлюється протягом 24-х місяців при експлуатації в індивідуальних житлових приміщеннях і на протязі 18-ти місяців при експлуатації в громадських місцях.

Термін служби меблів ТМ «ЮВЕТНА» становить 7 років при температурі від +2° С до +40° С і відносній вологості повітря не більше 70%.

Торгова марка «Ювента» постійно веде роботу над якістю своєї продукції та вдосконалює кожен виріб.

Уже десять років ми працюємо для Вас, крокуючи вперед по життю, вдосконалюючись у своїй роботі, впроваджуючи професійне обладнання та новітні технології.

ТМ «Ювента» залишається незмінна тільки в одному – високій якості своєї продукції!

Для нас висока честь, що Ви довіряєте нам, що Ви – з нами!

Фабрика меблів «Ювента» відкрила своє представництво в Житомирі за адресою:

Житомир, вул. Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет.

Меблі для ванної кімнати від українського виробника ТОВ Ювента по самим низьким цінам в Житомирі та Житомирській області
0412-41-95-41

Купити меблі для ванних кімнат “Ювента” в Житомирі з доставкою по Україні 0412-41-23-60

Як проїхати:

Маршрутка № 26. Богунія – М’ясокомбінат:
пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

Маршрутка № 27. Генерала Потапова – Завод силікатних виробів:
Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна) – Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженко – Б. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.