Недорогі дитячі та підліткові меблі фабрики «Модерн» в Житомирі

Якісні дитячі меблі – атрибут благополуччя будь-якого будинку

Усе найкраще дітям!

Цей заклик стосується в першу чергу того, з чим діти проводять більшу частину часу, наприклад: іграшки, одяг, а особливо дитячі меблі.
Ваша дитина більше 12 годин в день проводить у своїй кімнаті, в оточенні меблів, яку Ви для нього придбали. Тут він грає, навчається, відпочиває, а головне, спить. Тому обстановка його кімнати повинна радувати око і бути абсолютно нешкідливою, зручною, міцною, практичною.

Дитячі меблі – це не тільки те, на чому ваша дитина буде сидіти і лежати, де вона буде писати і малювати, або в чому буде зберігати свої речі і численні іграшки. Це ще і певний стиль, обличчя кімнати і всієї квартири, яка характеризує свого маленького господаря.

Магазин дитячих та підліткових меблів в Житомирі пропонує Вашій увазі популярні і недорогі моделі дитячих меблів.

Дитячі меблі повинні відповідати безлічі суворих критеріїв, як мовиться, призначення зобов’язує.

У меблевому магазині “Модерн” в Житомирі Ви зможете придбати якісні фабричні меблі для дітей від виробника.

Гарантія на меблі 3 роки.

Всі меблі сертифіковані

Колекція дитячих меблів представлена дитячими стінками, столами, ліжками, матрацами і диванами.

Якщо Ви хочете мати в квартирі красиві дитячі меблі, за допомогою магазину фабрики «Модерн» Ви втілите в життя будь-який бажаний інтер’єр дитячої кімнати!
Всі представлені в нашому магазині дитячі меблі виготовлені з екологічно чистих матеріалів, мають відповідні сертифікати якості, що підтверджує їх безпеку навіть для новонароджених.

Замовляючи дитячі меблі, багато батьків звертають увагу не тільки на безпеку матеріалів, з яких вона зроблена, а й на зручність використання, дизайн, і звичайно ж доступну ціну.

Тому найчастіше в процесі пошуку, батьки дивляться асортимент не одного магазина, а це займає багато часу.
Але тепер рішення цієї проблеми є!
У магазині “Модерн” є такі меблі, які подобаються самим малюкам, а не тільки їх батькам!
Вони не тільки зручні, але й красиві, і виховують у дитини правильне естетичне сприйняття.

У наш непростий час важливі також низькі ціни на дитячі меблі, що характерно і для решти меблів фабрики “Модерн”! В цьому Ви можете переконатися самі, відвідавши наш магазин.

Меблі для дитячої кімнати – це особлива категорія меблів, конструкція якої продумується фахівцями з урахуванням її безпеки.
Ми пропонуємо купити практичні дитячі меблі в широкому асортименті за оптимальними і прийнятними цінами.
Повірте, у нас є з чого вибрати!
Вам потрібні дитячі меблі для самих маленьких?
Є багато меблів і для дітей старшого віку. Вся вона створюється спочатку з турботою про дітей – в цьому її унікальність. Яскрава, зручна, багатофункціональна, розвиваюча – тепер це можна сказати не тільки про дитячі іграшки, але й про меблі для дитячої кімнати. За допомогою неї Ви зможете створити багато варіантів гарних дитячих кімнат – будь-яких, у відповідності з усіма Вашими побажаннями. Адже це особливий простір дитини (на який потрібно звернути особливу увагу!) Протягом усього часу росту, і від того, яким Ви це простір створите для нього, залежить внутрішній душевний стан Вашого малюка. Ви можете так само придбати окремо предмети інтер’єру для дитячих кімнат. І якщо Вам потрібна тільки, наприклад, ліжечко або диван – Ви можете купити тільки одну позицію.
А якщо у Вас в думках вже існує проект для кімнати вашого малюка, ми пропонуємо окрему послугу – проект на замовлення.
Предмети меблів вибираються з усього асортименту.

Меблі для дитячої кімнати, як правило, створюються не без участі психологів, рекомендації яких дуже важливі.
Допомагаючи Вам, ми спільними зусиллями зможемо створити будь-які красиві і затишні меблі вашій дитині.
Пройшли ті часи, коли дитяча кімната нічим не відрізнялася від інших кімнат у квартирі. Зараз з’явилася велика кількість фабрик, що створюють виключно меблі для дитячої кімнати.

Магазин дитячих меблів «Модерн» пропонує продукцію на самих вигідних умовах. Тепер вибрати і купити дитячі меблі стало простіше.
Звертайтеся до нас, телефонуйте, і наші фахівці допоможуть Вам вирішити всі питання, пов’язані з інтер’єром дитячих кімнат.
Чекаємо Вас у нашому магазині!

Правильне облаштування дитячої кімнати грає велику роль у розвитку дитини. Красиві і зручні меблі сприяють створенню затишку, а значить – психологічному комфорту для малюка в його особистому просторі.
Меблі для дітей суттєво відрізняються від дорослих гарнітурів. Вони повністю пристосовані під фізичні можливості дитини та її потреби. Завдяки зручним поличкам, шухлядкам, шафкам, комодам, стільцям і столів, підібраним по зростанню і віку дитини, йому буде зручно орієнтуватися у своїх речах. Малюк швидко навчиться все розкладати по місцях – одяг, іграшки, письмові приладдя та набори для творчості. Та й як можна відмовитися від самостійного прибирання власної кімнати, коли вона така гарна і цікава?
Дизайнери, які створюють дитячі меблі на замовлення, надають меблям такі кольори і форми, які привертають увагу дитини. Часто в оформленні ліжечок, комодів, шаф використовуються казкові та мультиплікаційні мотиви.

У нашому магазині Ви зможете придбати дитячі меблі як для самих маленьких дітей, так і для підлітків. Ми також пропонуємо дитячі меблі на замовлення.
Наші консультанти готові врахувати всі ваші побажання і вимоги на етапі вибору, щоб кожен елемент придбаного вами дитячого гарнітура ідеально відповідав віку, потребам, смакам вашої дитини, а також розмірами його кімнати. Хочете купити дитячі кімнати? Дзвоніть нам!

Рекомендуємо дитячі меблі «Дельфін»

Створіть дитині чарівний світ за допомогою оригінальних підліткових і дитячих меблів.

Говорячи про меблі для дитячої кімнати, не варто забувати і про дизайн.
Обстановка повинна створювати для дитини своє невелике казкове королівство, а ось підліткові меблі повинні вже налаштовувати на серйозні майже дорослі справи. Не варто недооцінювати вплив дитячих кімнат на настрій і характер дитини. Якщо вашій дитині подобаються дитячі меблі, він, безсумнівно, оцінить вашу турботу, адже насправді дуже нескладно стати для своєї дитини персональним чарівником.

Комплект включає диван, крісло і пуф. Зверніть увагу на спинку дивана: її м’які і плавні вигини дійсно нагадують силует дельфіна! Завдяки механізму трансформації, диван легко перетворюється в ліжко. Передбачена і подушка. Крісло обладнане висувним коробом, який знаходиться під сидінням.

Рекомендуємо дитячі меблі «Малютка»

Красиві і зручні дитячі меблі, а також молодіжні та підліткові меблі.

Помічено, що при переїздах, капітальних ремонтах і новосіллях, в першу чергу облаштовуються кухня і кімната для дитини. А значить, перша велика покупка – дитячі меблі. Діти ростуть, і зовсім скоро перед вами постає в черговий раз питання: «Які ж молодіжні меблі гідні прикрасити кімнату спадкоємця?».

Рекомендуємо дитячі меблі «Зодіак»

Високоякісні дитячі та підліткові меблі – запорука здоров’я Вашої дитини.

До вибору дитячих меблів варто ставитися особливо ретельно. Саме тому, ми дбаємо про те, щоб меблі для молодіжної кімнати і дитячої, представлені в магазині “Модерн”, були, перш за все, якісними.
Інтер’єр, в якому живе дитина, повинен бути екологічно чистим, щоб не нашкодити здоров’ю дитини. Крім того, меблі в дитячу кімнату варто вибирати, враховуючи її зносостійкість. Хто з нас в дитинстві не любив пострибати на ліжку?
Молодіжні та дитячі меблі повинні гідно витримувати всі випробування, яким її піддає мешканець кімнати.

Комплектацією виробу передбачено п’ять подушок. За рахунок механізму трансформації диван легко перетворюється в ліжко. Спальне місце розраховане для щоденного використання. Є невеликий короб.

Рекомендуємо дитячі меблі «Томі»

Комплект «Томі» – елемент кабінету в дитячій кімнаті, натяк на самостійність її юного господаря. Конструкцією цієї лінійної моделі передбачено стіл, ніші, модулі з орними дверцями і висувними ящиками, дві шафи: одно-і двостулкова. Лицьові панелі являють собою рамковий фасад. Каркас – ДСП.

Рекомендуємо дитячі меблі «Фенікс»

Хороші молодіжні та підліткові меблі – відмінний помічник в спілкуванні з підлітком.

Проходить зовсім трохи часу, і малюки стають підлітками, все навколо перевіряється на міцність, і меблі не виняток.
Затишок, який створює хороша підліткова кімната, цілком можливо, допоможе вам уникнути протиріч і досягти бажаної гармонії у стосунках.

Коли міняти меблі для підліткової кімнати на молодіжну? Нижче ми наведемо кілька практичних порад як же правильно облаштувати кімнату Вашої дитини в залежності від його віку або підібрати меблі для підліткової кімнати.
Отже, умовно можна виділити три вікові категорії:
1-а – найменші наші жителі, приблизно від 2-х років і старше до шкільного віку,
2-я категорія – від молодшого шкільного віку до віку старшокласників і
3-я – старшокласники.

Комплект «Фенікс» буде цікавий учням середніх і старших класів, студентам перших курсів. Шафа, ліжко, навісна полиця, етажерка, комод, письмовий стіл і тумба – ось склад даного комплекту. Предмети можна розставляти у вільному порядку. Для підлітка, чиї смаки і настрої, змінюються з фантастичною швидкістю, мобільність предметів інтер’єру грає важливу роль.

Рекомендуємо дитячі меблі «Мішель»

У дитячій кімнаті повинні бути не тільки робоче і спальне місця, але і простір для ігор. Завдяки лінійній конфігурації, стінка «Мішель» займає зовсім небагато місця.

Крім робочого столу конструкцією виробу також передбачено модулі з двостулковими дверцями і висувними ящиками, містка шафа, різноманітні ніші.

Рекомендуємо дитячі меблі «Гулівер соло»

Дитячі меблі для дошкільника – застигла казка.

Для самих маленьких дуже важливо створити світ радості, яскравих фарб і сонячного настрою, таким критеріям найбільше відповідають дитячі меблі «Гулівер», конструктивні особливості якої дозволяють організувати так простір дитячої, що залишається маса вільного простору для ігор.

Рекомендуємо дитячі меблі «Гулівер дует»

Підліткові меблі та молодіжні кімнати – не тільки граємо, але і вчимося.

Коли ж дитина переходить в наступну вікову категорію, то тут яскраві фарби повинні змінитися більш спокійними, що розташовують не тільки до гри, але і налаштовують на роботу, якою для підлітка цього віку є навчання, тому в складі набору повинен бути зручний письмовий стіл.

Хотілося б також додати, що наші поради носять лише рекомендаційний характер, у кожному разі право вибору завжди залишається за Вами і вашою дитиною. Адже хороші дитячі меблі вибираються кожним з нас під впливом власних уявлень і смаків.
Також ми не забуваємо співвідносити свій вибір зі своїми фінансовими можливостями, саме тому ми постійно працюємо над розширенням модельного ряду пропонованих моделей дитячих меблів.

Загальна кількість модулів становить 36 виробів. Окремої уваги заслуговують наступні модулі: сходи, де кожен ступінь – висувний ящик; ліжко, нижня частина якої виконана у вигляді арки. Базою для арки служать двостулкова шафа і бічна панель. Таким чином, ліжко винесене на «2-й поверх».

В межах даної системи передбачено 2 комплекти:

«Гуллівер соло» – комплект меблів розрахований на одну дитину.

«Гуллівер дует» – комплект меблів розрахований на двох дітей.

Рекомендуємо дитячі меблі ліжко “Куба”

Рекомендуємо дитячі меблі ліжко “Принцеса 1”

Рекомендуємо дитячі меблі ліжко “Макс”

– Дитячі меблі виправдовують очікування батьків тоді, коли вони не тільки красиві, але ще й якісні, зручні і надійні.

Неякісні меблі обертаються великими проблемами. Якщо ви хочете, щоб меблі красиво виглядали в інтер’єрі і прослужили вам не один рік, вибирайте якісні меблі для дитячих кімнат в магазині «Модерн».

– Ми пропонуємо практичні меблі для великих і маленьких дитячих кімнат і гарантуємо, що у вас не буде з ними проблем при дотриманні правил експлуатації.

– Що ви чекаєте від дитячих меблів? Щоб вони були безпечними, і з часом не втратили привабливий зовнішній вигляд.

У нас представлені сучасні дитячі меблі, виконані з безпечних матеріалів і фурнітури, і відповідають вимогам, що пред’являються до меблів для дітей. Якість наших меблів для дитячої буде вас радувати не тільки в день покупки, а й через роки.

– Що чекає ваша дитина від дитячих меблів? Щоб вони були зручними.

Ми пропонуємо облаштувати дитячі кімнати меблями, які продумані до найменших деталей. Такі меблі дозволяють створити ідеальний інтер’єр, в якому все під рукою, є місце для занять, зберігання одягу та важливих дрібниць.

– Вибирайте дитячі меблі, які виправдовують очікування і дітей, і батьків в магазині фабрики «Модерн»

Поради по догляду за дитячими меблями

Як казав відомий персонаж з мультфільму: “Діти, вони в бруді жити не можуть, дітям чистота потрібна”.

Так як же тримати дитячу кімнату в чистоті? Ви скажете, та дуже просто, взяв мокру ганчірку – і готово. Не поспішайте. Проста вода і ганчірка навряд чи зроблять кімнату чистою. Стіни часто не можна мити, килим на підлозі – теж. Тому кошти для догляду за меблями і поверхнями в дитячій кімнаті повинні бути спеціальними.

Побутова хімія часто стає причиною нездужань маленьких дітей: від простої алергії до астми. І це надзвичайно небезпечно. Якщо є можливість і час (а якщо немає – треба знайти!), то краще приготувати безпечний засіб для чищення самостійно. Найпростіше: зробити розчин з дитячого порошку. У ньому немає ароматів, хімічних сполук, які надають білизну. Такий порошок виготовлений на основі звичайного мила, яке виключає шкідливий вплив на здоров’я дитини.

Чистою ганчіркою, змоченою в такому розчині, можна протерти меблі з ламінату, всі елементи обстановки, підвіконня і рами. Підлога теж буде чистою після такої процедури.

Але діти є діти. І без випадкових плям не обходиться. Тут також можна застосувати натуральні засоби, не вдаючись до покупної побутової хімії.

Розчин солі та оцту позбавить поверхні від плям соку, нашатирний спирт врятує від залишків какао, а лимонний сік – від чорнила. Замацані руками дерев’яні або скляні поверхні очищаються за допомогою тальку.

Велику незручність при прибиранні створюють поверхні м’яких меблів, якщо вони не має знімних чохлів. Плями виводяться з таких місць довго, потрібне ретельне просушування. Тому якщо є вибір при покупці м’яких меблів – вибирайте такі, щоб просто і зручно було утримувати її в чистоті.

Прибирання не буде в тягар і не займе багато часу – адже ви дбаєте про свою дитину!

Дитячі меблі в Житомирі від виробника. Максимально низькі ціни. Акції, знижки. Кредит.

Анатолій Козак: «Дійсно, люди приходять і дивуються … чому у нас такі низькі ціни на меблі. Навіть, якщо Ви самі придбаєте в спеціалізованих магазинах все для того, щоб самостійно зібрати собі меблі, в кінці кінців вийде дорожче, ніж готова продукція фабрики “Модерн”.

У чому секрет?

Відповідаю: такий результат фабрика «Модерн» досягає великими обсягами виробництва, оскільки представництва компанії є в багатьох регіонах України, відповідно і продукція користується широким попитом. Отже, дешевизна меблів від «Модерн» жодним чином не позначається на їхній якості.

Ще раз хочу зазначити, що цінова політика фабрики «Модерн» – це стратегія низьких цін!

А взагалі фабрика “Модерн” входить в десятку найбільших українських підприємств, що виготовляють меблі і продають свою продукцію на внутрішньому ринку і в багатьох країнах світу.

І це ще не все. Мало виготовити меблі за цінами виробника, треба ще донести такі демократичні ціни до покупців. Політика фабрики не дозволяє нам брати в оренду приміщення для продажу меблів в дорогих торгових супермаркетах в центрі міста тому, що ми не зможемо при дорогій оренді утримати на належному рівні ціни і асортимент продукції.

Ми приносимо свої вибачення житомирянам за відносну незручність розташування нашого салону, на цей недолік ми пішли заради збереження низьких цін в умовах економічної кризи та низької платоспроможності нашого населення.

У нашому меблевому салоні Ви зможете оформити кредит на покупку меблів. Ми працюємо з такими банками як Дельта Банк, ПриватБанк, Platinum Bank і Банк Капітал. Пропонуємо також співпрацю іншим банкам Житомира.
Ми пропонуємо Вам якісні дитячі меблі, ціни на яку нижчі, ніж у конкурентів. Якщо Вас цікавить якісна продукція за розумні ціни – ви звернулися за адресою”.

Як доїхати до магазину меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі:

Маршрутка № 26 БОГУНІЯ – М’ЯСОКОМБІНАТ

пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

№ 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛІКАТНИХ ВИРОБІВ

Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженко – Б. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Житомир, вул.Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет – меблі Житомир.
Тел.: 0412-41-95-41 торговий зал
Тел/факс.: 0412-41-23-60 для підприємств і організацій

Якісні дитячі меблі для ваших дітей!

Ми гарантуємо НАЙНИЖЧІ ЦІНИ на меблі

Доставка меблів. Гарантія. Акції. Знижки

Крім дитячих меблів в нашому магазині Ви можете придбати корпусні меблі, кухні, м’які меблі, ортопедичні матраци, шафи-купе, офісні меблі.

Слідкуйте за акціями в магазині фабрики “Модерн” на сайті Репортер Житомира та економте на покупках меблів!