Недорогі шафи-купе виробництва фабрики «Модерн» в Житомирі

Серед всіх предметів меблів, які недавно і міцно увійшли в наше життя, шафи-купе, мабуть, займають перше місце.

Шафи-купе призначені для того щоб раціонально використовувати простір Вашого приміщення. Місткі і зручні шафи-купе допомагають вирішувати питання з речами, які нікуди покласти.

Як вибирати шафу-купе

Зручна, гарна і містка шафа-купе – бажаний “гість” у будь-якому будинку і офісі. На що слід звернути увагу при виборі шафи, щоб покупка довгий час приносила своєму власнику тільки найприємніші емоції?

Системи дверей.

Одним з основоположних елементів конструкції є система дверей шафи-купе, від її надійності залежатиме зручність використання шафи.

Дві основні категорії, на які можна розділити всі системи – це алюмінієві і сталеві. Ціни на них можуть істотно варіюватися. Тому перед купівлею слід уважно розглянути різні пропозиції, а не купувати перше, що вам запропонують. Якщо ви купуєте готову шафу-купе, послухайте, чи не скриплять двері під час руху. Якщо є можливість потримати в руках профіль, перевірте його на міцність.

Кромка

Всі деталі шафи повинні бути закромлені. Як правило, для шаф-купе використовуються два види кромки – меламінова і ПВХ. Кромка ПВХ має більш привабливий зовнішній вигляд, і має більшу міцність, але і її ціна буде істотно вищою.

Якість розпилу

Звертайте увагу, щоб на краях деталей не було відколів.

Фурнітура

Фурнітура шафи-купе – це висувні механізми ящиків, ручки, вішалки, і інші важливі елементи, завдяки яким виріб має завершений вигляд. У комплектацію деяких шаф входять також шлегель і стопора – дуже корисні елементи. Шлегель – щіточка на торці дверей, що перешкоджає попаданню пилу в середину шафи. Призначення штопора – фіксувати двері в крайньому положенні, не даючи їй мимоволі відкочуватися.

Внутрішнє наповнення

Кількість і розташування полиць, вішалок, секцій, ящиків – все це треба вирішити заздалегідь, накидати схему, тому що від цього безпосередньо залежатиме зручність використання шафи. Крім того упевніться, що все скло і дзеркала обклеєні протиуламковою плівкою, завдяки якій скло, навіть будучи розбитим не розлетиться на друзки.

Місце розташування

Перед покупкою потрібно обов’язково подумати, де стоятиме шафа. Від цього буде залежати як внутрішнє наповнення, так і розташування і розмір дверей.

Шафа-купе – вбудована або незалежна

Якщо Ви замислюєтеся над придбанням шафи-купе, то питання про те яку саме шафу Ви хотіли б бачити у себе вдома, вбудованою або незалежною, напевно є ключовим.

При цьому форма і колір шафи, матеріал з якого вона буде виготовлена, система кріплення дверей і інші не менш важливі аспекти можна буде вирішити пізніше.

Від того, яке місце в будинку Ви хочете виділити під шафу, залежатиме відповідь на питання про її конфігурацію. Так, у вузькій прихожій незалежна шафа-купе швидше за все буде заважати Вам, скоротивши і без того невеликий простір. А на місці вбудованої шафи в просторій вітальні краще виглядала би кутова незалежна шафа. Кутове розташування, як правило, робить кімнату “затишніше”, згладжує різкі контури, а крім того, дозволяє розташувати в секціях такі необхідні у вітальні предмети, як телевізор, акустична система і ін

Вбудована пряма шафа-купе

Однак, якщо в квартирі вже є якась ніша, то швидше за все, доцільніше зробити вибір на користь вбудованої шафи. Тим самим Ви не тільки заощадите функціональний простір квартири, а й розумно розпорядитеся вже наявними.

До того ж, вбудувати шафу в готову нішу, якщо, звичайно, стіни в кімнаті рівні, набагато простіше технічно, не кажучи вже про скорочення витрат матеріалів. Може виявитися так, що для створення повноцінної шафи-купе потрібно встановити тільки двері і розташувати наповнення.

Вбудована кутова шафа-купе

Якщо розглядати кутову шафу-купе, то не можна не звернути увагу на одну цікаву особливість. Незалежна кутова шафа-купе є однією з найбільш складних і дорогих предметів меблів, оскільки її конструкція передбачає нестандартний набір елементів. Проте вбудована кутова шафа-купе обійдеться Вам за вартістю приблизно так само, як і звичайна вбудована шафа.

Незалежна шафа-купе

Якщо готової ніші в квартирі немає, то непоганим вибором стане незалежна шафа-купе. Головні переваги такої шафи – можливість його переміщення, легкий демонтаж і установка.

Фурнітура і наповнення шаф-купе

Внутрішнє наповнення шаф-купе – це стільникові корзини, полиці, штанги, ящики, відділення для зберігання взуття, краваток, побутової техніки. Від розташування наповнення і фурнітури шафи-купе залежатиме функціональність шафи і зручність її використання. Вибір наповнення безпосередньо залежить від того, в якому місці вашої квартири ви збираєтеся його встановлювати.

Шафа-купе в передпокої

Призначення шафи, що знаходиться в передпокої – зберігання верхнього одягу, взуття, головних уборів – всіх тих речей, без яких не обходиться жодна прогулянка, незалежно від пори року.

Звичайно, зручніше за все розміщувати речі так, щоб ті, які використовуються частіше за інших були “на виду”, щоб їх в будь-який момент було зручно дістати. Та й зимові чоботи, що постійно попадаються на очі в середині спекотного літа, – не саме вдале рішення, тому їх доцільніше буде прибрати з очей геть до настання холодів.

Класичне рішення для наповнення шафи-купе в передпокої – це полки нагорі, для рідко використовуваних речей, кілька секцій – для одягу та аксесуарів, а також відділення для взуття внизу шафи.

Зверніть увагу, що секція для одягу, повинна бути оснащена штангами для плічок, причому краще всього якщо вони будуть розташовані на різній висоті, адже ніхто не може заздалегідь знати, якої довжини буде ваша наступна шуба або пальто. Крім того, непогано було б додатково встановити в шафі підсвічування, так як в передпокої часто буває недостатньо освітлення.

Шафа-купе у вітальні.

Таку шафа ми зазвичай використовуємо для зберігання легкого одягу, постільних речей, а також для розміщення предметів декору інтер’єру, книг, посуду і т.д.

Оптимальним наповненням для шафи-купе у вітальні кімнаті будуть – 2 секції під одяг і 2 секції під полки, всі інші елементи наповнення – за вашим бажанням.

Наприклад, дуже зручні відкриті секції для розміщення аудіо та відео техніки, крім того, вони візуально ділять шафу на дві рівні частини. Дуже ефектно буду виглядати вбудовані світильники у верхній частині шафи. Дзеркальні двері шафи-купе у вітальні – відмінний спосіб візуально збільшити простір кімнати.

Матеріали для шаф-купе

Від матеріалів, з яких виготовляється шафа, безпосередньо залежить її зовнішній вигляд, довговічність та зручність експлуатації.

ДСП Найоптимальнішим матеріалом є деревно-стружкова плита, що володіє такими корисними характеристиками, як легкість і міцність, до того ж вона майже не схильна до розсихання або розтріскування. А при облицюванні сучасними плівками, до цих характеристик додається ще і екологічність.

МДФ Цей матеріал піддається фрезеруванню, а це означає, що на його поверхні можна втілити безліч дизайнерських рішень. МДФ має ряд переваг перед деревно-стружковою плитою – ідеально рівна поверхня, екологічність і довговічність. Крім того, МДФ можна пофарбувати в будь-який колір, не вдаючись до облицювання плівкою.

Торці шафи-купе можуть бути оброблені або меблевою плівкою, або спеціальною об’ємною кромкою ПВХ. Другий варіант є кращим, оскільки кромка ПВХ майже не схильна до сколів і відслоювання, отже шафа буде довше радувати власника своїм зовнішнім виглядом.

Алюміній і сталь Профілі шаф-купе бувають алюмінієвими і сталевими. Головна їхня відмінність один від одного – це ціна. Сталеві профілі коштують дешевше, однак вони важчі і видають більше шуму при використанні. Що стосується міцності, то сучасні профілі з алюмінію практично тотожні сталевим, а в деяких випадках навіть перевершують їх.

Дзеркала

Дзеркала є дуже популярним матеріалом при виготовленні шаф-купе. Дзеркальні двері шафи створюють відчуття простору в приміщенні. До того ж дзеркальні двері не тільки відмінно виглядають, але і абсолютно безпечні. З внутрішньої сторони таких дверей наноситься спеціальна плівка, завдяки якій дзеркало не розлетиться на друзки, якщо його ненавмисно розбити.

Скло

Скло, що використовується при виготовленні шаф може бути як прозорим, так і тонованим, однотонним і кольоровим, дуже популярна мозаїка, крім того є гладкі і рифлені варіанти. Скло для шаф, так само, як і дзеркала, обов’язково обклеюються захисною плівкою.

Окремої згадки заслуговує триплекс – скло з підвищеною стійкістю до пошкоджень. Коштує він відчутно дорожче звичайного скла, використовується у виготовленні дорогих шаф і має відмінну репутацію.

Пластик

В якості альтернативи склу виробники нерідко використовують дуже економічний акриловий пластик. Його основними “плюсами” є легкість, міцність, екологічність і зручність у догляді. За допомогою акрилового пластику можна втілити в життя будь-яку дизайнерську задумку, тому цей матеріал дуже часто використовується в розробці оригінальних інтер’єрів. Пластик має ідеально гладку поверхню, стійку до термічних, механічних і хімічних впливів, до того ж він стійкий до вигоряння. Цьому матеріалу не страшна вода, тому в приміщеннях з підвищеною вологістю шафи-купе можуть виготовлятися саме їх (в кухні чи у ванній кімнаті).

Комбіновані фасади

Двері шаф-купе можуть стати більш ефектними, якщо в їх виготовленні використовувати комбіновані варіанти.

Комбіновані двері з однакових матеріалів

Використання схожих матеріалів в дизайні комбінованих шаф-купе є самим легким і найпоширенішим способом декорування. В даному випадку створюються оригінальні вставки з одного і того ж матеріалу контрастних кольорів. Ще цікавіше виглядатимуть двері шафи зі вставками різної фактури (наприклад, поєднання гладких і рельєфних поверхонь). Найчастіше для подібного оформлення шаф-купе використовують такі варіанти:

-поєднання скла різних кольорів;
-вітражні вставки в скляних дверях;
-використання ламінованих включень, що імітують різні породи деревини;
-комбінування однотонних елементів з візерунковим наповненням;
-поєднання прозорого і матового скла;
-дзеркальні поверхні різного відтінку;
-дерев’яне наповнення, яке складається з різних порід дерева.

Комбіновані двері з різних матеріалів. Ще більш оригінальним варіантом комбінування є поєднання різних за складом матеріалів. Контрастні фактури додають інтер’єру особливий елегантний стиль.

Найпоширеніше поєднання в шафах-купе – це комбінації дзеркал з іншими матеріалами. У будь-якому інтер’єрі будуть доречні поєднання скляних і дерев’яних вставок. Для любителів екстравагантних інтер’єрів сучасні виробники почали випускати штучні матеріали для шаф-купе, що імітують шкіру, текстиль або бетонну поверхню.

Відео огляд корпусних меблів – шафа-купе “Космо”

Відмінний вибір шаф-купе в Житомирі.

Шафа-купе “Афіна”

Меблі відрізняють класичні форми і збалансована колірна гамма. Ця шафа-купе знайде своє застосування не тільки в передпокої. У поєднанні з комплектом м’яких меблів «Афіна» стане «визначною пам’яткою» вітальні. А в дуеті з ліжком – вирішить питання з меблюванням спальні.

Переваги меблів:

2 великих дзеркальних полотна прямокутної форми;
2 висувних ящика;
за двостулковими дверцями знаходяться полки;
за кожними розсувними дверима розташована штанга для вертикального зберігання речей і полки для головних уборів;
роликовий механізм простий і надійний в використанні.

Шафа-купе “Космо”

Меблі відрізняють оригінальне поєднання фактур розсувних панелей. Ця шафа-купе знайде своє застосування не тільки в передпокої. У поєднанні з комплектом м’яких меблів «Космо 1» стане «визначною пам’яткою» вітальні. А в дуеті з ліжком – вирішить питання з меблюванням спальні.

Переваги меблів:

дзеркальне полотно прямокутної форми;
мікроліфт для вертикального зберігання речей;
полки для головних уборів;
стелажна система зберігання;
роликовий механізм простий і надійний в використанні.

Шафа-купе “Брістоль”

Виріб привертає увагу незвичайною обробкою верхньої та нижньої частини розсувних дверей: поверхня лицьової панелі імітує натуральну шкіру або дерево. Завдяки класичним формам ці меблі знайдуть своє застосування не тільки в передпокої. У поєднанні з комплектом м’яких меблів шафа-купе стане «визначною пам’яткою» вітальні. А в дуеті з ліжком – вирішить питання з меблювання спальні.

Переваги меблів:

2 великих дзеркальних полотна прямокутної форми;
внутрішнє наповнення представлено штангою для вертикального зберігання речей, 2 комодними ящиками, знімними і стаціонарними полицями;
роликовий механізм простий і надійний в використанні.

Шафа-купе “Брістоль 2”

Виріб привертає увагу незвичайною обробкою верхньої та нижньої частини розсувних дверей: поверхня лицьової панелі імітує натуральну шкіру або дерево. Завдяки класичним формам ці меблі знайдуть своє застосування не тільки в передпокої. У поєднанні з комплектом м’яких меблів шафа-купе стане «визначною пам’яткою» вітальні. А в дуеті з ліжком – вирішить питання з меблюванням спальні.

Переваги меблів:

3 великих дзеркальних полотна прямокутної форми;
внутрішнє наповнення представлено 2 штангами для вертикального зберігання речей, 2 комодними ящиками, знімними і стаціонарними полицями;
роликовий механізм простий і надійний в використанні.

Шафа-купе “Толедо”

Виріб привертає увагу оригінальним поєднанням фасадів розсувних дверей. Поверхня однієї з панелей імітує натуральну шкіру або дерево. Поверхня другої представляє собою велике дзеркальне полотно прямокутної форми.

Завдяки класичним формам ці меблі знайдуть своє застосування не тільки в передпокої. У поєднанні з комплектом м’яких меблів шафа-купе стане «визначною пам’яткою» вітальні. А в дуеті з ліжком – вирішить питання з меблюванням спальні.

Переваги меблів:

велике дзеркальне полотно прямокутної форми;
внутрішнє наповнення представлено штангою для вертикального зберігання речей, 2 комодними ящиками, знімними і стаціонарними полицями.
роликовий механізм простий і надійний в використанні.

Шафа-купе “Толедо 2”

Виріб привертає увагу оригінальним поєднанням фасадів розсувних дверей. Поверхня двох панелей імітує натуральну шкіру або дерево. Поверхня третьої, центральної, являє собою велике дзеркальне полотно прямокутної форми.

Завдяки класичним формам ці меблі знайдуть своє застосування не тільки в передпокої. У поєднанні з комплектом м’яких меблів шафа-купе стане «визначною пам’яткою» вітальні. А в дуеті з ліжком – вирішить питання з меблюванням спальні.

Переваги меблів:

велике дзеркальне полотно прямокутної форми;
внутрішнє наповнення представлено 2 штангами для вертикального зберігання речей, 2 комодними ящиками, знімними і стаціонарними полицями;
роликовий механізм простий і надійний в використанні.

Правила догляду за шафами-купе

Термін придатності меблів залежить не тільки від її початкової якості. Щоб меблі довго залишалася в придатному для використання стані, за ними потрібно доглядати. Дбайливе поводження надовго збереже ваші меблі в первісному вигляді. Для цього потрібно дотримуватися кількох нескладних правил.

При догляді за меблями необхідно враховувати, з якого матеріалу зроблено їх поверхню. Меблі з пластиковим покриттям достатньо раз на тиждень протирати вологою серветкою, таким же чином з неї видаляються плями. Для меблів з дерев’яною обшивкою дуже важливе регулярне протирання пилу. Небажано розташовувати такі предмети меблів під прямими сонячними променями або поруч з нагрівальними приладами, інакше вони можуть потріскатися і швидко вийти з ладу.

При використанні будь-якого хімічного засобу для догляду за меблями необхідно уважно ознайомитися з його інструкцією і визначити, для яких матеріалів воно підходить. Категорично не можна користуватися твердими предметами при чищенні меблів – будь то скребок або губка з ворсом. Рекомендується використовувати м’яку тканину.

Пам’ятайте про те, що класти дуже багато речей в шафи або стелажі не можна. Не перевищуйте гранично допустиме статичне навантаження: на стандартні полиці шаф і стелажів не рекомендується класти більше 20 кг, що стосується скриньок, тут обмеження становить 10 кг. Якщо починають скрипіти петлі на шафах, їх можна змастити парафіном або відрегулювати.

Якщо у вашому будинку є шафи зі скляними фасадами, пам’ятайте про те, що скло – дуже крихкий матеріал. Для чищення рекомендується використовувати спеціальні засоби для стекол – це допоможе уникнути розводів.

Антикризові шафи-купе в Житомирі. Максимально низькі ціни. Акції, знижки. Кредит, в тому числі для пенсіонерів.

Доступні ціни від виробника шаф-купе.

Пропонуємо якісні та надійні шафи-купе на замовлення в Житомирі. У нас ви зможете замовити шафу-купе будь-яких розмірів.

Ми пропонуємо Вам якісні шафи-купе, ціни на які нижчі, ніж у конкурентів. Якщо Вас цікавить якісна продукція за розумні ціни – ви звернулися за адресою.

Як доїхати до магазину меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі:

Маршрутка № 26 БОГУНІЯ – М’ЯСОКОМБІНАТ
пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

№ 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛІКАТНИХ ВИРОБІВ
Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженко – Б. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Житомир, вул.Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет – меблі Житомир.
Тел.: 0412-41-95-41 торговий зал
Тел / факс.: 0412-41-23-60 для підприємств і організацій

Доставка меблів. Гарантія. Акції. Знижки

Крім шаф-купе в нашому магазині Ви можете придбати корпусні меблі, кухні, м’які меблі, ортопедичні матраци, дитячі меблі, офісні меблі.

Слідкуйте за акціями в магазині фабрики “Модерн” на сайті Репортер Житомира та економте на покупках меблів!