Рижук доповів Азарову про екологічне лихо на річці Уж та про завод, який нібито не працює

Вчора, 26 березня губернатор Житомирщини Сергій Рижук доповідав Прем’єр-Міністру України Миколі Азарову про те, хто винен в екологічній біді на річці Уж.

Сергій Рижук розповів, що “Коростенський завод”, який працював без очисних споруд і скидав у водойму хімікати, нині закритий. І не розпочне роботи, допоки не встановить очисного обладнання. Тим часом на річці Уж працюють екологи, щоб ліквідувати наслідки забруднення.

Сергій Рижук, голова Житомирської обласної державної адміністрації: «Десь інвестори копійку пожалкували, щоб вивести на потужності необхідні очисні споруди. Так що я вибачаюсь перед людьми – що те, що не доглянули. Але спасибі людям і журналістам за таку реакцію, що так відреагували і наводимо там порядок».

Микола Азаров, Прем’єр-міністр України: «Я поддерживая вашу позицию по экологии и нужно добиться, чтобы очистные сооружения были построены на этом предприятии. Будьте уверены: поддержка уряда будет».

З власних джерел Репортер Житомира

Які б байки не розповідали про закриття меблевого заводу МДФ у Коростені, місцеві знають, що підприємство навіть у пік скандалу не зупиняло своєї роботи. Люди як працювали, так і працюють.