Сайт житомирської обласної федерації футболу став жертвою хакерської атаки

Сайт ЖОФФ http://zhoff.com.ua/, яку очолює Олександр Коцюбко зламано. Він став об’єктом хакерської атаки.

Керівництво обласної федерації запевняє, що ближчим часом сайт відновить роботу, а причетні до цього негідного вчинку особи будуть виявлені та притягнуті до відповідальності.

Голова ЖОФФ Олександр Коцюбко каже, що атака на сайт була здійснена одразу після останнього судового засідання щодо вирішення скандалу на Житомирщині щодо функціонування двох федерацій футболу.

Нагадаємо, на минулому засіданні представник Опанащука надала перелік документів, які викликали сумнів й недовіру в Олександра Коцюбко. У зв’язку з цим Олександр Коцюбко повідомив, що зробить запит до ФФУ на отримання документів, які раніше надсилав їм Юрій Опанащук. Аби позивач міг ознайомитись із наданим переліком документів і отримати пакет документів від ФФУ була оголошена перерва.

На останньому засіданні до розгляду справи були долучені документи, надані ЖОСГО ЖОФФ. Також суддя долучила оригінали документів ЖОСГО ЖОФФ, які надійшли від ФФУ.

Представник Коцюбка, адвокат Геннадій Трюхан, у своїх поясненнях навів суттєві розбіжності між документами, які надала суду представник відповідача та тими, що надіслала Федерації футболу України.

На запитання «Як можна пояснити такі вражаючі відмінності?» Світлана Круківська відповіла: «Мені передали пакет документів, які я і надала судові. Серед них був і цей протокол, який, до речі, завірений підписом і печаткою. До їх створення і оформлення я відношення не маю. Інших документів у мене немає. Чому виявлені розбіжності, пояснити не можу».

Для вияснення обставин і детального ознайомлення з усіма наданими документами судове засідання перенесене на 29 квітня 2012 року.

Олександр Коцюбко висловив намір опублікувати на сайті ЖОФФ скандальні матеріали, які були отримані під час останнього засідання суду. Одразу ж після цього сайт ЖОФФ був взламаний хакерами. Коцюбко все одно має намір опублікувати скандальну інформацію. Чекаємо.

Прес-служба ЖОФФ