Шубні тури до Греції вартістю 1 Євро! Ціни та моделі шуб на сезон 2012

ДАТУР запрошує зробити захоплюючий Шубний тур до Греції, під час якого надається унікальна можливість поєднати розкішний відпочинок з вигідним шопінгом – хіба можна уявити собі більш цікаву і корисну подорож?!

Шуб-тури (із зобов’язанням) – від 1 Євро!

Ваше єдине зобов’язання – придбати собі коханій хутряний виріб!

ШУБИ З ГРЕЦІЇ. ЧОМУ КУПИТИ ШУБУ ВАРТО САМЕ В ГРЕЦІЇ?
Сучасний елегантний дизайн і особливо висока якість шуб з Греції – це ще одна з причин популярності шуб-турів.

Шуб-тури – це, перш за все, відвідування хутряних ярмарків плюс чудовий відпочинок на узбережжі Егейського моря. Так, після здійснення приємних покупок Вас чекають білосніжні піщані пляжі грецьких курортів.

Поїздка до Греції за шубою – це відвідування найбільших і відомих хутряних ярмарків, в тому числі і знаменитого виставкового комплексу ЕДІКА (Касторія, Касторья), де представляють свою продукцію понад тисяча виробників хутряної індустрії.

Касторья – місто, де кожна жінка відчуває себе королевою

В одному із самих мальовничих гірських районів, на північному заході Греції, розташувалося невелике містечко Касторья, добре відоме шанувальникам моди, дизайнерам, кутюр’є, а також підприємцям різних країн.

Касторью здавна називають «хутряним королівством», що підкреслює її високий статус «центру шубного виробництва». Тут є все для вишуканого відпочинку та вигідного шопінгу, який задовольнить запити навіть найвимогливіших клієнтів. Саме тут, в цьому затишному містечку, знаходяться найвідоміші фабрики і магазини шуб в Греції.

В Касторії відпочивають зірки і знаменитості з усього світу. Крім розслабленого відпочинку і знайомства з цим старовинним містом, їх приваблює можливість придбати супермодну шубку за дуже вигідною ціною.

Шуби з Греції, зокрема, з Касторії – це поєднання вікових традицій і сучасних технологій вичинки.

Слід зазначити, що шуб-тури до Греції – це прекрасна можливість придбання хутряних виробів не тільки для себе, а й для розвитку успішного бізнесу.
Саме тому ДАТУР організовує поїздки за шубами не тільки для приватних осіб, а й для бізнесменів. Адже ціни на шуби в Греції припадуть до душі всім тим, хто розуміється в хутрі і розбирається в співвідношенні «ціна – якість».

Шоп-тури до Греції – більше, ніж поїздка за шубою!

Останнім часом шуб-тури до Греції користуються величезною популярністю. Ви отримаєте масу приємних вражень від подорожі і, заодно, купите шубу про яку так давно мріяли.

ДАТУР запрошує Вас стати учасником шоп-турів до Греції – одного з найбільш престижних і популярних напрямків шопінг-туризму.

Ми пропонуємо кілька варіантів турів, з яких кожен вибере те, що підходить саме йому.

Всі програми шоп-турів передбачають відвідування відомої на весь світ виставки-продажу EDIKA, де представлена продукція від виробників, кращих шубних фабрик. Покупці – комерсанти, оптовики і приватні особи, можуть придбати тут будь-які хутряні вироби по фабричним цінами. Якість товарів завірено сертифікатами гарантії ISO.

Це прекрасна можливість дізнатися і зрозуміти Грецію та її жителів, традиції, культуру і кухню, навчитися розважатися по-грецьки і побувати на пізнавальних екскурсіях, під час яких ви зможете послухати наших професійних російськомовних екскурсоводів, від кожної розповіді яких захоплює дух: ви занурюєтеся в світ легенд і славного минулого Великої Еллади.

Наші програми порадують найдосвідченіших мандрівників і любителів шопінгу. Що стосується приємних несподіванок, то вони очікують учасників шоп-турів протягом кожного дня їх подорожі: захоплюючі екскурсії (Афіни, Салоніки, Дельфи, Метеори і т.д.), прогулянки, грецькі вечори, розваги, танці, легендарна грецька гостинність, розіграш цінних призів з можливістю виграти тижневий тур, безкоштовний квиток до Греції і, нарешті, головний приз – шуба. Не забувайте про те, що грецькі шуби – це гарантія високої якості товару, виробленого в Греції.

Приблизні ціни на хутряні вироби в Греції
Наша порада – не забудьте поторгуватися!


Правильний догляд за хутряними виробами

Довгоочікувана шубка нарешті куплена: радість зашкалює, настрій відмінний, ніхто й ніщо не в змозі забрати хоч на хвилинку дорогоцінну покупку з Ваших рук. Щоб радість була довгою, і Ваше хутряне пальто/кожушок/жилет відповідали Вам взаємністю довгі роки, потрібно зовсім небагато – дотримуватися простих, але важливих правил зберігання хутряних виробів та догляду за ними.

Догляд за хутряними виробами

– Простір і прохолода – два важливих «П» для хутряних виробів. Шафа, в якій Ви будете зберігати шубу, повинна мати достатньо місця, щоб ніщо не утруднювало «королеву гардероба». Перевірте, щоб в стіні за шафою не було труб опалення.

– Світло, а вірніше його максимальна відсутність – матиме сприятливий вплив на Вашу шубу. На світлі хутро тьмяніє і вигоряє, тому намагайтеся берегти його не тільки від прямих сонячних променів, але і від постійного світла електричних ламп.

– Правильна вішалка. В ідеалі це вішалка, яку Вам дали при купівлі шуби. Якщо з якихось причин у Вас немає такої – віддайте перевагу великій вішалці з широкими плічками і подовженою шийкою.

– При перевезенні ні в якому разі не упаковуйте хутряні вироби в поліетиленові пакети. Хутру потрібна вентиляція, тому якщо Вам необхідно на час упакувати Вашу шубку, переконайтеся, що тканина сумки натуральна й пропускає повітря. І при першій же можливості повісьте виріб!

– Хутро – сам по собі чудовий аксесуар, тому не прикріплюйте до нього брошки, уникайте носити гострі намиста і браслети, які можуть пошкодити хутро.

Ніяких розпилювачів біля хутра!
Будь то лак для волосся або засіб від комах. Духи відносяться до цієї ж категорії, навіть якщо вони французькі і дорогі. Алкоголь, що міститься в парфумах, сушить мездру і з часом аромат, який зводить Вас з розуму, зміниться і стане дуже неприємним.

– Зима у нас, звичайно, холодна – але ще й мокра. Якщо Ваша шуба намокла – нічого страшного в цьому немає. Струсніть її і повісьте сушитися в прохолодному, добре провітрюваному приміщенні.
Не потрібно прискорювати процес феном, вішати шубу близько до джерел тепла. Як тільки виріб висохне, струсіть його ще раз і пригладьте його ніжно рукою.
Якщо раптом хутро промокло наскрізь – віднесіть виріб в спеціалізований салон професіоналам.

– Можливо, Ви однаково сильно любите свою машину і свою шубу – але точно відомо, що вони ніколи не стануть кращими друзями. Хутру не подобаються тертя і навантаження. Якщо Ви часто водите машину, краще буде придбати укорочений варіант шуби. Виходячи з автомобіля, розправте поділ рукою. Якщо Вам належить довга подорож – зніміть шубу і просто накиньте її на плечі.

– Влітку зверніться в спеціалізовані салони зі зберігання та догляду за хутром. Професіонали почистять, якщо потрібно – відремонтують Ваш виріб і відправлять його на зберігання в спеціально для цього обладнане холодне приміщення.

Дотримуючись цих нескладних правил, Ви можете бути впевнені, що збережете улюблену річ красивою на довгі роки.

Фото моделей грецьких шуб

Моделі шуб на сезон 2012

У цьому сезоні дизайнери відмовилися від штучного хутра і зробили ставку на натуральність.
Шуба з будь-якого натурального хутра виглядає більш розкішно і дорого, тільки в ній жінка може відчути себе справжньою королевою.
На піку популярності благородні хутра – норка, песець, соболь і бобер.

У сезоні зими 2011-2012 дизайнери пропонують нам поєднувати кілька видів хутра в рамках однієї шуби. Наприклад, вироби з мутона можуть бути прикрашені манжетами, капюшонами, об’ємними комірами з хутра інших хутрових звірів: норки, соболя, песця, чорнобурки та шиншили.
Такі варіанти виглядають більш вишукано і оригінально.

Найактуальніша довжина шуб в 2011-2012 році – це подовжена класика. Вони виглядають дуже ефектно і багато. Однак не менш популярні укорочені моделі шуб в молодіжному стилі, які чудово підійдуть практичним дівчатам. Адже в короткому кожушку зручно сидіти навіть за кермом автомобіля. Короткі моделі виглядають більш стильно в поєднанні з поясом або ременем з красивою пряжкою.

Популярними силуетами 2011-2012 роки стали – прямий і трапеція. Деякі дизайнери запропонували варіації на тему 30-х років минулого століття зі складним кроєм. Також популярні шубки, стрижені смужками, і з шкіряними вставками.

Що стосується кольору, то самі модні шуби 2011-2012 мають натуральні відтінки. Дуже популярні експерименти з тваринними принтами. Наприклад, лисячий, тигровий або котячий принт на норці, соболю чи песцю. Вельми актуальний темно бордовий колір з вишневим відливом, а також голубуватий колір інею.

Білий колір, який був на піку популярності в сезоні весна-літо 2011, знайшов своє продовження і в осінньо-зимових тенденціях. Білі шуби хоч і непрактичні, але виглядають неймовірно спокусливо. У такій шубці точно неможливо залишитися непоміченою.

Ну а тим, хто цінує свободу і самовираження, варто звернути увагу на яскраві моделі шуб, які також були представлені в цьому сезоні. Сміливим панночкам ідеально підійдуть шуби яскраво синього, смарагдового, жовтого і пурпурного відтінків.

Хутро норки. Шуба з норки

Одним з найпопулярнішим хутром в усьому світі, безперечно, є хутро норки. Хутро норки міцне. Хутро норки досить коротке, гладке, блискуче, воно складається з дуже густого підшерстя. Хутро норки на дотик дуже ніжне і шовковисте. Хутро норки володіє ще однією цінною якістю – воно не боїться вологи.

Шуба з норки – мрія будь-якої поважаючої себе леді. Шубка з норки завжди в моді, це елемент престижу і показник певного статусу жінки, поряд з власним автомобілем. Основними виробниками норкових шуб є Греція, Італія і Китай. Однак шкурки для цих шубок виставляються на продаж і виготовляються тільки в Канаді та Америці.

Як же вибирається шуба з норки?

Що слід знати, щоб «не проколотися» і не купити підробку або неякісний товар?

Шуба з норки вибирається за кількома критеріями.

Густота хутра.

Перший – густота хутра, яка залежить від різних факторів.
Віддається перевага шубі із зимової норки – хутро густіше.
Влітку ж, навпаки, ці звірятка линяють, і хутро стає значно тоншим.
Крім того, густота може залежати від якості вироблення – добре вироблена шуба з норки здається трохи «товстою», її хутро без «заломів», шви дуже акуратні.
Така шуба з норки досить міцна і витривала.
Продавці в магазинах можуть навіть це продемонструвати, при вас смикаючи її в усіх напрямках і розминаючи.

Забарвлення хутра.

Шуба з норки може по-різному коштувати в залежності від її забарвлення. Найдешевша – шуба з норки горіхового кольору, світло-коричневого. Наступна в ціновій категорії – шуба з темно-коричневої норки. Ще дорожча – руда норка.

Шуба з норки чорного, блакитного, сірого і бежевого кольору – на наступному ступені.
І перше місце посідає шуба з норки з найдорожчим і елітним хутром – синяво-чорним.

Якість незабарвленого хутра можна перевірити, розвівши його пальцями – основа якісного хутра має бути чисто білого кольору, а не якогось іншого.

Вироблення хутра

По виду вичинки хутра шуба з норки буває трьох видів – звичайна, щипана і стрижена. Шуба з щипаної норки більш гладка і рівна – всі довгі й жорсткі волоски шерсті видаляються вручну спеціальним інструментом, що робить шубу більш дорогою.

Стрижена шуба з норки(хутро зістригається або повністю, або частково) виглядає дуже стильно і елегантно, проте взимку без автомобіля в ній, безумовно, не дуже затишно …

Розмір шматків хутра.

Шуба з норки може коштувати дорожче або дешевше в залежності від розміру шматків хутра, з яких вона зроблена. Найбільш якісна шуба з норки – та, шматки хутра якої за розміром відповідають квадратам приблизно 15*15 см.

Шуба або кожушок.

Якщо шубку із норки можуть дозволити собі далеко не всі бажаючі, то кожушок з норки – відмінний варіант для тих, хто володіє тонким смаком, хоче елегантно виглядати, але не дозволяють фінанси.

Кожушок з норки – з одного боку, тепла зимова річ, а з іншого – надзвичайно легка, не доставляє ніякого дискомфорту, і тому приємна річ в носінні. Кожушок з норки на порядок дешевший норковій шубки.

Великий асортимент норкових виробів представлений в магазинах-салонах Греції, де вони й проводяться. Багатовіковий досвід грецьких кушнірів позначається на якості і витонченості хутряних виробів.

Палітра кольорів хутра.

Натуральна палітра кольорів хутра цієї тварини дуже велика: від білого до чорного, через всі коричневі і сіро-блакитні відтінки. Найпоширеніший колір хутра норки – коричневий. Його відтінки – це більше половини всіх кольорів хутра норки.

А натуральна чорна норка як всяке природно-чорний хутро насправді лише дуже темно-коричньове (це не відноситься до елітної чорної нірки синяво-чорного кольору). Це особливо помітно, якщо порівняти хутро з фарбованим чорними хутром, а також зі шкірою і тканиною.

Наступна група – сіро-блакитні кольори. Блакитна норка, ніжна, і в той же час елегантна – безумовний лідер продажів. Блакитна норка – кращий подарунок коханій до весілля. Блакитна норка буває різною.

Серед численних різновидів цього хутра – «сапфір» («sapphire») і її вкрай рідкісний світлий варіант під назвою «віолет» («violet»). Найбільш відома блакитна норка – широко відома «сріблясто-блакитна» («silverblue») і не настільки поширена в СНД сіра норка «ірис» («blue iris»).

Іноді в природі зустрічаються дуже рідкісні і дуже красиві відтінки цього хутра – це так звана біла блакитна норка (біле хутро з легким голубуватим відтінком), блакитна норка «перли» («pearl») і сірувата блакитна норка «топаз» («palomino»).

Найбільш високо на ринку цінується чорна норка за відмінну якість і шикарні «зовнішні дані». Чорна норка у багатьох асоціюється з компанією Blackglama – компанією, що спеціалізується на виробах тільки з цього матеріалу і, відповідно, позиціонується як елітна марка.

Чорна норка – надзвичайно елегантне і стильне хутро. Чорна норка від компанії Blackglama – це знак виняткової якості, цей бренд присвоюється тільки дуже невеликому відсотку від кількості всієї виробленої хутряної норкової продукції.

Найкраща в світі, елітна чорна норка вирощується фермерами Північної Америки, і це хутро проходить ретельне сортування експертами компанії American Legend.

Крім того, фахівці Blackglama ретельно стежать за тим, щоб бренд надавався тільки нірці, що має натуральний чорний колір, а не фарбованому матеріалу.

«Сканблек» («скандинавський чорний») в народі називають «чорним діамантом».

Подивіться, як сяє на сонці всіма кольорами веселки остьове волосся! Ці переливи посилює його рівна чітка спрямованість і короткошерстість. Велика перевага цього хутра в тому, що воно, як ніяке інше, підтримує форму виробу, яку відточує модельєр.

Шубки з норки «Сканблек» – стрункі, з гнучкою лінією рукавів, акуратними плечима, чітко окресленими комірами. Чорний колір підкреслить принади фігури і створить талію, якщо її немає.

Запитайте кушнірів, яку норку вони найбільше люблять?

Вони дадуть відповідь – «Сканблек»!

Тому що полотно з цього хутра виглядає рівним, на ньому не видно швів, різниці в кольорі і перепадів волоса.

Блакитна норка – дуже гарне, якісне, а головне елегантне хутро, за що його дуже люблять жінки різного віку. На ринку цінується блакитна норка за відмінну якість і шикарні «зовнішні дані». Блакитна норка вважається «елітним» хутром, іноді може навіть посперечатися з чорною норкою. Блакитна норка підходить всім, відтіняючи як блакитні очі блондинок, так і темне волосся брюнеток.

Якщо ви хочете, щоб ваші пальці купалися в морі шовкового довгого пишного волосся – надягніть шубку з норки кольору «Горіх»! Він підійде різним типам жінок, яких об’єднує прагнення мати благородне багатство натурального кольору лісового делікатесу. Додайте до цього гру темної хребтової лінії і світлого боку пластини цієї норки, і стройнящі вертикалі шубки Вам забезпечені! Карі або зелені очі, діамант, смарагд, норка «Горіх» – і образ відбувся!

Норка СТК («стандартний коричневий») – хіт популярності не тільки через універсальність кольору і ціни. Це хутро можна порівняти з солодким гарячим шоколадом. Накиньте шубку з СТК на плечі, і Вам стане спокійно, затишно і тепло. Переливчастий блиск на кінчиках голочок цього хутра змусить Вас подумати про зиму із задоволенням!

Біла норка – це мрія кожної жінки. Вона переходить з віртуального світу в реальний, у тих хто хоче бути м’якою, білою, пухнастою і кого цікавить свіжість сприйняття і екстравагантність. У кожній колекції є п’ять-шість моделей, на які Майстра надихнула саме норка «Біла Маргарита». Будучи піком моди, білий колір норки посилює будь-які види обробки: мереживо, перфорація, ефект «натуральних лапок». Білосніжна чистота цього хутра підкреслить красу кожної жінки.

Слово «Золото» скаже сама за себе. Саме ллється потік м’якого золота ви зможете кинути на руку, якщо виберете шубку з норки цього кольору. Потримайте шкурку в руках, і Ви відчуєте тонкощі переходу забарвлення хребта і боку. Всі відтінки охри в хутрі приємно погріють Вам руки і серце.

Якщо Ви хочете створити образ сяючої і холодної краси, Вам потрібна шубка з блакитної норки «Сапфір».

Оксана Козловська, директор мережі агентств «Датур»: «У вартість шоп-туру до зобов’язань входить: віза, авіапереліт, медична страховка, трансфери протягом всієї програми на комфортабельному автобусі, проживання, харчування, екскурсії в супроводі досвідченого російськомовного гіда під час переїзду до м. Касторія (на відпочинку-за доплату).

Касторія – місто майстрів з виробництва шуб. Висока майстерність і любов місцевих кушнірів до свого ремесла перетворили місто на світовий центр з виробництва хутряних виробів. І тут ви можете відчути себе королевою!

Відвідування виставки – продажу «EDIKA», де в 60 павільйонах представлена продукція фабрик міста і його околиць, дасть вам можливість ознайомитися з технологією пошиття шубних виробів і звичайно, придбати їх.

Приміряйте і купуйте собі шубку! Не пошкодуєте! Не забудьте поторгуватися! Але й перед тим як їхати до Греції за шубкою, потрібно добре попрацювати.

Ціни не малі, але шуби варті їх. Якщо потрібна порада, будь ласка, звертайтеся до нас в турагентство «Датур» в Житомирі – все розповімо!»

Адреси офісів ДАТУР:

м. Житомир, вул. Київська, 79
м. Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net

м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar @ mail.ru

Приходьте в зручний Вам офіс!