У Житомирі міський палац культури відмовив Тягнибоку в аренді приміщення для зустрічі

4 березня лідер Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок з робочим візитом відвідав Житомир.

Конференц зал житомирського готелю “Україна” не зміг вмістити всіх бажаючих.Охочі послухати голову партії заповнили всі проходи та фойє.

За два дні до зустрічі довелося змінити місце проведення заходу. Незважаючи на попередню домовленість, керівництво міського будинку культури відмовило у наданні зали, інформує Репортер Житомира прес-служба обласної ВО “Свободи”.

Лідер ВО “Свобода” розповів про пріоритети роботи партії в рамках Комітету опору диктатури: «Має бути перелік документів, які потрібно ухвалити з метою усунення наслідків діяльності режиму Януковича протягом цих двох років.

Перше – законопроект про імпічмент Президента, сьогодні немає механізму імпічменту. Друге – постанова парламенту про відставку Уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка. Третє – закон про стратегічні підприємства, вони повинні лишатися у державній власності, та закон про заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення.»

Олег Тягнибок у Житомирі: відео

Багато часу Олег Тягнибок приділив відповідям на питання людей. Він закликав житомирян усвідомити значення наступних виборів до вищого законодавчого органу: “Нам потрібно розуміти, що у 2012 році реально вирішується доля української держави. Партії Регіонів потрібна повністю узурпована влада, що законодавча, що виконавча, що судова і контроль в органах місцевого самоврядування.”