У Житомирі молоді “УДАРівці” показали Януковичу червону картку

У рамках Всеукраїнської молодіжної акції ” Вставай”!, присвяченої дворіччю правління нинішньої влади, 15 березня, під стінами Житомирської міської ради молодіжне крило партії “УДАР Віталія Кличка” з колегами по опозиції показали Януковичу червону картку, що означає бажання молодих звільнити його і його ” професійну” команду.

Молоді УДАРівці підтримуючи вимоги опозиції надали свою оцінку діям нинішньої влади та висунули наступні вимоги:

1. Забезпечити реальний діалог з опозицією;
2. Почути голос молоді;
3. Найголовніше, виконати усі надані обіцянки.

Проте, УДАРна молодь запропонувала свою активну участь в організації та проведенні громадських слухань та круглих столів з питань, які турбують молодь Житомира та області

Ярослав Лагута, голова Виконкому Житомирської обласної організації: «На жаль влада забула про ті обов’язки, який поклав на них народ. Ми прийшли їм нагадати, що вони підзвітні перед виборцями, тими людьми, які їх фактично призначили на відповідні посади. І в разі, якщо представники влади погано виконують свою роботу люди мають повноцінне право їх звільнити».

Під час акції члени молодіжного крила партії «УДАР Віталія Кличка» спілкувались з людьми, вислуховували їх думки та висловлювали позиції своєї партії

«Спілкуючись з людьми, приємно здивувало наявність однодумців, небайдужих до нинішньої ситуації в житті молоді. Нажаль дуже багато сумних прикладів, які довелося почути, стосовно невиконаних обіцянок, байдужості влади тощо. Тому, молодіжне крило нашої партії, намагатиметься працювати, в тому ж русі, над покращенням соціального життя молодих Житомирян», – зауважила Світлана Пахольчук, керівник молодіжного крила Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка».

Кожен перехожий громадянин отримав черговий випуск Всеукраїнської газети «УДАР» та міні-програми партії