В Житомирі чергові зміни в схемах руху деяких маршруток

В Житомирі знову вступають в дію фактичні зміни в схемах руху деяких автобусних маршрутів згідно рішення міськвиконкому від 15.02.2012р. № 62 «Про затвердження міської автобусної мережі».

Так, з 15 березня 2012 року автобусний маршрут №2, що працює в звичайному режимі за схемою: вул. Максютова, вул. Перемоги, вул. Домбровського, вул. Щорса, вул. Львівська, вул. Московська, вул. Київська, Київське шосе, буде продовжено до вул. Княгині Ольги.

З 16 березня 2012 року автобусний маршрут №12 скасовується, а автобусний маршрут №30, що працює в режимі маршрутного таксі почне рухатись по вул. Героїв Пожежних, вул. Островського, вул. Радонова, Чумацький шлях, вул. Черняховського, майдані Соборному, вул. Київській (вул. Московській – вул. Львівській), вул. Щорса до вул. Северина Наливайка.

З 19 березня 2012 року планується відновити автобусний маршрут №29, що працюватиме у звичайному режимі, і курсуватиме по вул. Андріївській, вул. Будівельній, вул. Піщаній, вул. Щорса, вул. Лесі Українки, вул. Перемоги, просп. Миру, вул. Сабурова до вул. Червоноармійської.

Прес-служба міської ради нагадує, що зміни відбуватимуться поступово у відповідності з додатком до рішення міськвиконкому від 15.02.12р. №62 після закінчення термінів дії договорів з перевізниками.

Попередні зміни, що вже вступили в дію, можна побачити тут.