В Житомирі під партійними прапорами Регіонів чиновники прибрали розбиту Виставку

Сьогодні весняне прибирання Житомира. Це не новина. Щорічно у Житомирі прибирають місто після зими. І це дуже добре. Треба прибирати там де, живеш. А не тільки гадити.

Репортер Житомира відчув подих виборчої кампанії. Вийшли ми до Виставки, щоб пофотографувати як чиновники міської ради показують приклад житомирянам, як треба дбати про рідне місто, і аж в очах замайоріло від партійної символіки провладної партії. Були і прапори, і палатка стояла і газетки партійні роздавали молоді дівчатка.

Якби не знали, що це захід, організований міською радою з метою весняного прибирання міста, точно подумали б, що це якийсь політичний флеш-моб. Минулого року чиновники теж прибирали місто, але обійшлися якось без партійної символіки.

Не подумайте, що нам тут не подобається синій колір. Навпаки, він дуже гарний і символізує небо, вічність, кому що ближче до душі. А ось кумедно було спостерігати за тим, як прибирають сміття з клумб, а поруч лежать розбиті гранітні брили – арки Виставки та сходи до них у жалюгідному стані.

Репортер Житомира підтримує усі партії які роблять добро, а не тільки змагаються в ораторстві з давньогрецькими мудрецями. Політики, ну,.. вибори ж скоро… пропіартесь – скиньтесь по “сотні”. Гроші ж у вас є, машини ж у вас хороші, відремонтуйте цю Виставку. Яка партія зробить це добре діло, за тих редакція Репортер Житомира і проголосує і буде агітувати своїх знайомих зробити так само. А людей ми знаємо достатньо. Серйозно. Бо ж соромно дивитися на ці “Руїни Житомирнеса”. А ми зробимо гарний фоторепортаж та безкоштовну іміджеву статтю меценатам.

Секретар міськради Наталія Леонченко і депутат міськради Валерій Онопрієнко, власник завода

Наталія Леонченко і директор КП “Реклама” Володимир Шуст

Сергій Голішевський, депутат житомирської міськради, Регіони

Василь Кучик, голова бюджетної комісії житомирської міської ради, Регіони

Андрій Сарно, депутат міської ради. Регіони

Валерій Онопрієнко прибирав сміття в костюмі еколога

Біля арок висадили туї. Тепер треба їх посилено охороняти. Бо туї у нас крадуть

А ось те, що не вписується в рамки іділії. Розруха у на Виставці у Житомирі

Директор силікатного заводу Валерій Онопрієнко акуратно складає розкидані шматки граніту. Це поки все із того, що дозволяє зробити відсутність фінансування. “Пєчаль”.

Якщо хтось перед виборами шукає голосів житомирян – нехай відремонтує Виставку!

Сергій ФЕЩЕНКО