Все про відпочинок в Туреччині: раннє бронювання, горящі тури, екскурсії, шопінг, кращі готелі, пошук попутника, міжнародний роумінг

Все про відпочинок в Туреччині – дивно низькі ціни на тури, гарячі тури, відгуки туристів, рейтинг турів і готелів Туреччини, визначні пам’ятки і курорти Туреччини, готелі Туреччини, контакти посольств, правила в’їзду та інша інформація, необхідна для Вашого незабутнього відпочинку.

Сонячна Туреччина. Все що потрібно знати про відпочинок в Туреччині!

Путівки на травневий або літній відпочинок в Туреччині за низькими цінами! Весняна акція від Датур – раннє бронювання турів до Туреччини

Все ближче до європейського стилю. Продаємо літо вже в лютому: чому бронювання настільки раннє?

За словами туроператорів, бачити в такому ранньому старті бронювання які-небудь погані знаки не варто – запуск літніх продажів в лютому головним чином обгрунтований збільшеною популярністю ранньої покупки літніх турів. Крім того, як відзначають гравці, досить привабливі зараз і пропозиції турецьких готельєрів.

Раннє бронювання турів та розвиток туристичного ринку.

Туристичний ринок стає більш цивілізованим і планованим у міру нашого розвитку. Під ринком маються на увазі не тільки професійні учасники, а й споживачі, які планують свій відпочинок.

Раннє бронювання турів і ціни на розміщення в готелях.

Настільки раннє бронювання – це ініціатива готельєрів, які вже озвучили свої ціни, до речі, досить привабливі зараз.

Ціни на майбутній сезон від більшості готелів відомі до кінця листопада – середини грудня, всі контракти вже підписані. Програма раннього бронювання турів можлива тільки за умови доброї волі і бажання готелів, тому що близько 80% і більше у вартості туру становить частка оплати за розміщення.

Разом з цим, привабливі ціни на розміщення можливі в тому випадку, якщо готель зацікавлений в залученні швидких і «дешевих» грошових коштів на проведення необхідних йому реновацій, поліпшення своєї бази та отримання мінімального гарантованого завантаження. Для цього він готовий давати знижку, оскільки йому це вигідніше, ніж брати кредит, а також завдяки цьому він планує свої ресурсні складові. Саме на базі таких готелів і вибудовується раннє бронювання.

Раннє бронювання турів та послуги авіакомпаній.

Крім того, і з авіакомпаніями також є вже узгоджені позиції щодо обсягів і ціни на майбутній сезон, тому є і гранично точне розуміння цін на літній сезон.

Раннє бронювання турів

Мережа агентств «Датур» вирішила відкрити раннє бронювання ще в січні, оскільки хотілося бути одними з перших на ринку, хто надасть можливість клієнтам завчасно спланувати свій відпочинок, ми спираємося на наш досвід минулих років – з кожним роком раннє бронювання стає все актуальнішим. Заявки від наших постійних туристів по літній Греції і Болгарії вже надходять, багато бронювань зроблено по літньому відпочинку в Туреччині.

Треба сказати, що для турринку пропозиція літніх турів взимку – подія зовсім не екстраординарна, і, як зауважують гравці, тепер воно з кожним роком набирає обертів.

Раннє бронювання турів і зупинка продажів популярних готелів.

Тенденція планувати свій відпочинок заздалегідь стає все очевиднішим не тільки в Києві, а й в регіонах. Перш за все, клієнти розуміють, що їм вдається заощадити пристойну суму, крім того, таким чином у людей є можливість забронювати затребувані, популярні готелі, які встають на стопи в розпал сезону. Нарешті, раннє бронювання актуально для тих, хто планує відпочивати в номерах підвищеної категорії або на віллах – з таким розміщенням влітку теж можуть виникнути проблеми.

Раннє бронювання турів і світова практика.

Сьогодні можна говорити про те, що наш ринок стає все ближче до західного еталону: настільки раннє бронювання – це світова практика більшості гравців, на яку поступово переходить і наш туристичний ринок. Німецькі туристи масово починають бронювати тури на наступний рік саме в цей час, і готелі популярних курортів уже звикли озвучувати свої ціни заздалегідь. На українському ринку раніше процес затягували швидше оператори, що укладають контракти.

Практика минулого літнього сезону показала, що на турецькому напрямі з раннього бронювання люди тільки виграли: по-перше, через затребуваність напрямку і певних готелів, а по-друге, зважаючи на коливання валютного курсу.

Рано відкриті продажі також можуть стати для туроператорів перевіркою споживчого попиту, і в разі необхідності вони зможуть розширити свої ємності. Раннє бронювання – це не тільки фінансова підпора тих програм, які туроператор запланував на сезон, а також і перевірка спроможності цих планів.

У надійності більшості туроператорів, які оголосили раннє бронювання, публічних сумнівів немає. Цього року набагато раніше почалася конкурентна боротьба, яка в майбутньому сезоні буде дуже серйозна.

Що стосується озвучених зараз цін, то деякі з них, дійсно, більш ніж привабливі. Ціни дійсно досить привабливі.

Пошук попутника в подорож – зручний сервіс для одиноких людей від ТА Датур в Житомирі

Останнім часом менеджери турагентства «Датур» помітили великий попит з боку самотніх людей на пошук попутника або попутниці в подорож.

Туреччина, Єгипет, Європа, Таїланд, Балі, Гоа, екзотичні напрямки, та й просто тур вихідного дня по Україні. Ви плануєте відпочити і вийшло так, що поїхати на відпочинок нема з ким, а відпочивати на самоті не хочеться?! Немає нічого простіше! Можна просто знайти попутника – все що потрібно – це зателефонувати або зайти в турагентство «Датур» і зареєструвати свою заявку із зазначенням бажаних критеріїв попутника або попутниці, а також країни, курорту, часу подорожі.

Можете передати свою заявку за адресою ok_oa@mail.ru із зазначенням Ваших побажань.

Шопінг як мистецтво! Десять правил успішного шопінгу від ТА «Датур»

Туреччина – ідеальне місце для любителів шопінгу. Вас приємно здивують яскраві східні фарби, колоритні торговці і достаток різних товарів за найнижчими серед країн Середземномор’я цінами.

Безсумнівно, найбільш знаменитим торговим містом Туреччини є Стамбул, де зібрані найкращі товари з самих різних куточків країни. Про шопінг в Стамбулі можна писати до безкінечності. Це місто – один величезний магазин під відкритим небом.

У Стамбулі ви знайдете все – починаючи від коштовностей і закінчуючи шкіряним одягом і килимами. Шопінг в Стамбулі може бути не менш захоплюючим, ніж у містах, визнаних лідерів, якими є Париж, Мілан, Нью-Йорк, Лондон і Дубай, але все ж по стамбульським магазинах пройтися дуже навіть варто.

Але якщо ви вирішили приїхати на шопінг в Стамбул без підготовки, то мені вас відверто шкода – ви й не уявляєте, на яку долю себе прирекли.

Десять основних правил успішного шопінгу в Стамбулі від ТА «Датур»

Корисні поради при купівлі екскурсій в Туреччині, особливості відпочинку в Туреччині або як заощадити гроші.

Перш за все Ваша безпека!

Перш за все, при купівлі екскурсій необхідно себе запитати. Як я хочу? Безпечно або дешевше? Від обраної вами відповіді залежить подальша розв’язка. Звичайно багатьох, перш за все цікавить ціна екскурсії і мало хто замислюється про які-небудь події. Поки це не торкнеться конкретно його. В цьому випадку звичайно краще взяти недорого в кіоску біля готелю. Зазвичай на 30-50 відсотків дешевше. Але в цьому випадку ніякої гарантії якості та безпеки.

Де і як купувати екскурсії в Туреччині і скільки вони коштують: корисні поради від житомирського турагентства Датур. Відео кращих екскурсій!

Навіть недосвідчений турист знає, що Туреччина – це не тільки лежаки біля басейну та харчування «Все включено», але й дуже цікава культурна та розважальна програма.

Для туроператорів, у яких ви купуєте переліт та проживання, продаж екскурсій по країні є далеко не останнім джерелом доходів, а місцеві екскурсійні бюро – це ціла індустрія.

Але у кого і на якому етапі краще замовляти і купувати екскурсії? Яка їх вартість?

Всі пам’ятки Туреччини.

Туреччина, країна багатющої історії, сповнена місцями, що представляють величезний інтерес для туристів. Оскільки все перерахувати просто неможливо, назвемо найпопулярніші!

Міжнародна сім-карта для розмов закордоном.

Переваги роумінгу NovaSIM:

1. Безкоштовні вхідні дзвінки за кордоном! У більшості мобільних операторів вартість хвилини вхідного дзвінка в роумінгу близько 10 грн./хв, а вихідного – понад 30 грн./хв.
2. Роумінг NovaSIM працює без плати за з’єднання, без абонплати, роумінг не має терміну давності!
3. 110 країн з безкоштовними вхідними дзвінками. Це найкраща пропозиція на українському ринку туристичних SIM-карт.
4. Роумінг NovaSIM працює в 167 країнах світу!
5. Вас чекають найдешевші вихідні дзвінки! Для корпоративних клієнтів діють особливі тарифи.
6. Ви можете приймати дзвінки навіть при нульовому балансі, до Вас завжди зможуть додзвонитися!
7. У всіх країнах діє єдиний номер, який Ви зможете повідомити рідним і близьким ще до виїзду за кордон +371 ХХХ ХХ ХХХ.
8. Тарифікація дзвінка в роумінгу починається з моменту відповіді абонента, що викликається, що вигідно відрізняє NovaSIM від інших операторів міжнародного роумінгу й дозволяє заощадити до 40% Ваших коштів.
9. В межах країн Євросоюзу діє посекундна тарифікація після 30-ї секунди розмови в роумінгу.
10. Підтримка формату 3G (для зв’язку в Японії і Кореї).
11. Зручне поповнення рахунку.
12. NovaSIM працює з усіма операторами країни, в якій Ви знаходитеся і вибирає маршрут з найкращою якістю зв’язку в роумінгу.
13. На відміну від інших операторів, Сім-карти NovaSIM не мають терміну давності – відтепер Вам не потрібно постійно поповнювати Ваш рахунок, туристична сім-карта не буде блокуватися навіть при нульовому балансі на рахунку! Ви зможете знову використовувати туристичну сім-карту в роумінгу без будь-яких додаткових витрат на активацію, розблокування і т.д. навіть після тривалого терміну бездіяльності карти.
14. NovaSIM пропонує безліч додаткових послуг: «NovaFAX», «Голосова пошта», «Переадресація дзвінків», «Прихований номер».
15. Можливість відправки безкоштовних SMS з сайту NovaSIM.
16. Найдешевший GPRS в роумінгу: 0,0095 USD/10Kb.
17. Вартість GPRS від 0,24 грн./хв. Тарифікація GPRS по 10 Кб.
18. У нових тарифах оператора туристичних сім карт NovaSIM вартість GPRS інтернету всього лише 0,0095 USD/10Kb. Тепер ви безперешкодно зможете користуватися усіма перевагами доступного інтернету в роумінгу.

ДАТУР рекомендує відпочинок в Туреччині: відео кращих готелів Туреччини

Виходячи з досвіду роботи туристичного бізнесу України, основні продажі путівок на відпочинок закордоном припадає на нашого південного сусіда – Туреччину.

Також даний напрямок відпочинку характеризується реальною можливістю придбати тури, що важливо для остаточного вибору туристів на користь цієї країни.

Тому в цій статті ми хочемо запропонувати Вам відеоогляд кращих готелів Туреччини виходячи з показників якості сервісу, відкликання туристів і частоті продажів.

Відпочинок з дітьми за кордоном – рекомендації для батьків

Літо – це час для відновлення здоров’я не тільки дорослих, а й наших дітей. Знання кращих пропозицій дитячого та молодіжного відпочинку як на закордонних курортах, так і на Україні, а також рекомендацій по відпочинку з дітьми сприяє відмінному і безпечному відпочинку з мінімальними витратами коштів і нервів!

Ми знаємо: якщо ви відправляєтеся у відпустку всією сім’єю, то кожен повинен відпочивати так, як йому хочеться, щоб всі змогли отримати задоволення від спільного дозвілля. Ідеальний сімейний відпочинок – це коли батьки та їхні діти насолоджуються часом, проведеним разом, і свободою робити те, що подобається кожному з них.

Відпочинок у Туреччині за системою ВСЕ ВИМКНЕНО! Як уникнути цього: професійні поради туристам від менеджерів агентства ДАТУР

Що таке Туреччина? Запитайте про це людину, яка хоча б раз відвідала цю країну і вона скаже Вам, що Туреччина – це райський куточок на Землі.

Але для того, щоб Ваш відпочинок дійсно порадував Вас і Ваших близьких, необхідно підійти до цього питання дуже серйозно ще до поїздки. Ми, слов’яни, спочатку включаємо будь-який прилад чи механізм, користуємося ним, а через якийсь час починаємо вивчати інструкцію і дивуємося новим можливостям і своїм помилкам.

З відпочинком так не можна! Це перш за все Ваше здоров’я і прекрасний настрій. Тому настійно радимо прочитати кілька порад по відпочинку в Туреччині, щоб принцип відпочинку «Все включено» не перетворився на «Все вимкнено»!

Житомирська туристична фірма DATOUR з радістю надасть вам кваліфіковану допомогу в підборі ідеального туру вашої мрії!

Адреси офісів ДАТУР:

м. Житомир, вул. Київська, 79
м. Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net

м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar@mail.ru

Оксана Козловська, директор туристичної фірми “ДАТУР” в Житомирі: “За підсумками роботи турагентство “Датур” нагороджено сертифікатом від Туртесс Тревел -“Платиновий клуб”. Це вища ступінь оцінки за бездоганне співробітництво та успішну реалізацію туристичного продукту від провідного туроператора України”.