Вже дуже скоро Житомир стане свідком третьої в історії нашого міста битви білявок

Отож, через тиждень, наступного понеділка в Житомирі відбудеться битва блондинок. Офіційна назва баталії – Miss Blonde Zhitomyr 2012.

На арену житомирського телецентру вийдуть 10 світлоголових у прямому й переносному сенсі цього слова дівчат. Вони змагатимуться між собою за прихильність глядачів та суворого жюрі, до складу якого входить у том числі всім відомий Репортер Житомира.

Дівчата у ці дні собі не належать – у них мало вільного часу. У них по три тренування на день. Вони відпрацьовують дефіле, акторську майстерність, хореографію. Говорити зі сцени вони не будуть. Організатори впевнені, що глядачам вистачить одного споглядання на ці прекрасні дівочі обличчя та фігури, щоб перейнятися до них найтеплішими почуттями.

Минулої суботи в приміщенні агенції “Глорія Модел стайл” дівчата відпрацьовували хореографію. На репетиції був присутній Репортер Житомира. Директор агенції Віта Розбицька каже, що шоу буде мегакрутим і як підтвердженням цьому наводить той факт, що квитки на конкурс краси все майже всі розкуплено.

В суботу дівчат очікує прес-конференція, яку звісно ж не пропустить Репортер Житомира