Як “ЕКО-маркет” у “Глобалі” відкривали: фоторепортаж Репортер Житомира (р)

Цієї суботи у Житомирі відкрився шостий за рахунком продовольчий супермаркет “ЕКО-Маркет”.

Нагадаємо, 23-го жовтня “ЕКО-маркет” відкрив потужний магазин на Польовій, чим неабияк порадував його жителів широким асортиментом продуктів, гарним обслуговуванням, ну а відкриття запам’яталося потужною шоу-програмою. Читачі Репортер Житомира побачили все це через ексклюзивний фоторепортаж. Тоді було багато конкурсів і жартів, а наш земляк Олександр Воєвуцький провів караоке та заспівав свої найвідоміші пісні. Покупці “ЕКО-маркету” були у захваті.

Очевидно, співпраця “ЕКО-маркету” з співочою родиною Воєвуцьких міцніша, ніж ми гадали. 24-го березня 2012-го року під час святкового концерту, присвяченого відкриттю у ТРЦ “Глобал UA” шостого за рахунком у Житомирі “Еко-маркету” юні дівчатка аж вищали від захоплення, коли на сцену вийшли троє хлопців з гурту “Авіатор”, один з яких – Ігор Воєвуцький, брат Олександра.

Виявилось, що половина “Авіатора” – вихідці з Житомира. Барабанщик і водій гурту – житомиряни. Ігор Воєвуцький сказав, що дуже хвилюється у Житомирі перед земляками, адже це для нього дуже відповідально. “Авіатор” заспівав свої найвідоміші пісні, від яких у фанаток і фанатів гурту закипає кров та порадував новими композиціями.

Хлопці з гурту “Авіатор” подякували “ЕКО-маркету” за те, що супермаркет організував їм цю чудову можливість заспівати рідній житомирській публіці. Отож, відкриття “Еко-маркету” у “Глобалі” пройшло бурхливо, позитивно, і запам’яталось шанувальникам сучасної української музики.

Але не тільки меломанам “ЕКО-маркет” створив свято. Були й ті, хто пішов додому не лише з цілим пакетом якісних недорогих продуктів, реалізацією яких славиться “ЕКО-маркет”. П’ятеро щасливчиків стали власниками ноубтуків, троє діток виграли велосипеди, перші 500 покупців, які 24-го березня здійснили покупку більш ніж на 100 гривень, отримали у подарунок продуктові набори. Отож, цієї суботи у “Глобалі” зі сторони автостанції був повний аншлаг – кожен отримав те, за чим йшов. І навіть більше!

Анастасія Войтенко, виграла ноутбок: “Чесно кажучи, хотіла виграти, але що так і станеться не сильно й сподівалась. Все ж, номерків у барабані було дуже багато. Оце радість – накупила продуктів у “ЕКО-маркеті” ще й виграла ноутбук!. Тепер ходитиму у “Глобалі” тільки в “ЕКО-маркет”!!

Юля, учениця 5-б класу житомирського міського колегіуму №34, виграла від “Еко-маркету” велосипед: “Я змогла виграти у трьох конкурсах. Називала продукти, які є у “ЕКО-маркеті”, лопнула три шарики, краще за хлопця у фіналі проговорила скоромовку. Як мені це все вдалося? Просто у школі я відмінниця!”

Оксана Лазорко, виграла від “ЕКО-маркету” ноутбук. Розповідає, що купила продуктів на 300 гривень, заповнила три купони на розіграш. Як виявилося, один з них став щасливим. Оксані подобається новий “ЕКО-маркет” у “Глобалі”. Каже, що купуватиме продукти лише тут, оскільки оцінила економію у ціні, але не у якості.

____________________________________________________________________________

Від відкриття “ЕКО-маркету” у “Глобалі” має виграти споживач

Здорова конкуренція між торгівельними мережами спонукатиме їх пропонувати покупцям більш вигідні цінові пропозиції, збільшувати асортимент і якість товару. Директор ТРЦ “Глобал UA” Микола Бірюченко, звісно ж задоволений. В оренду здано 1700 квадратних метрів торгової площі, два супермаркета, які на території одного ТРЦ представляють конкуруючі продовольчі мережі – це ще один рекорд, встановлений житомирським “Глобалом”. Нагадаємо, під час святкування другого дня народження ТРЦ “Глобал UA” був зареєстрований український рекорд відвідуваності ТРЦ – за день трафік склав 80 тисяч чоловік.

Микола Бірюченко, директор ТРЦ “Глобал UA”: “Ми з задоволенням відкриваємо у нашому ТРЦ “ЕКО-маркет”, оскільки нашим відвідувачам буде ще зручніше забезпечити себе необхідними продуктами харчування за прийнятними цінами з якісним обслуговуванням. Цього року обіцяємо житомирянам ще багато приємних відкриттів від ТРЦ “Глобал UA””.

Всі знають, що у “Глобалі” з дня його відкриття активно заробляє гроші крупна всеукраїнська торгівельна мережа “Караван”. Наскільки доцільно було заходити у “Глобал” “ЕКО-маркету”, поцікавився Репортер Житомира у директора з будівництва мережі “Еко-маркет” Леоніда Кагана.

Леонід Каган: “Ми знали куди ми йдемо. Але ми впевнені у своїх можливостях і у нас є свої переваги. Все що ми робимо – робимо для людей. Від чесної прозорої конкуренції виграють житомиряни. Споживачі зроблять свій вибір і він буде на їхню користь.”

Леонід Каган каже, що “ЕКО-маркет” обрав місце з перспективою розвитку автостанції, яка діє у “Глобалі”. Жителям району, які приїжатимуть в Житомир, буде зручно робити покупки саме у “ЕКО-маркеті”, оскільки він знаходиться у безпосередній близькості від автостанції.

Заходимо у магазин.

Нас зустрічає привітна дівчина Крістіна

Вона показує Репортерові торгівельний зал, озвучує факти, яким “ЕКО-маркет” гордиться. Так ось. 1200 квадратних метрів торговий зал. 500 метрів квадратних – виробничі приміщення. Власне виробництво свіжих продуктів. М’ясний, рибний цех, пекарня. В “ЕКО-маркеті” в широкому асортименті завжди є свіжі овочі, фрукти, насипні крупи, м’ясні, рибні молочні, кондитенські вироби, напої, консервація товари щоденного вжитку.

Ціна – доступна для покупця. Вигравати конкурентну боротьбу “ЕКО-маркет” планує зручним обслуговуванням, ввічливістю персоналу, дотриманням стандартів якості продукції, прийнятними цінами. В новому “Еко-Маркеті” – 8 кас. 6 з них виходять до міні-автостанції, 2 – до речового ринку. Все для зручності відвідувачів.

Фоторепортаж Репортер Житомира:

Тепер вхід зі сторони автостанції стане актуальнішим. Тут з’явився “ЕКО-маркет”

Заступник житомирського міського голови Петро Закусило привітав керівництво мережі із відкриттям магазину, працівників “ЕКО-маркету” – із новими робочими місцями, а житомирянам побажав мати можливості робити гарні покупки

“ЕКО-маркет” у “Глобалі” офіційно відкрито!

Репортер Житомира – інформаційний партнер відкриття “ЕКО-маркету” у ТРЦ “Глобал UA”

“ЕКО-маркет” – це широкий асортимент свіжих овочів і фруктів відмінної якості за доступною ціною

Великий вибір насипних круп – у “ЕКО-маркеті”!

В найближчий час “ЕКО-маркет” запустить тут власну пекарню і радуватиме своїх покупців свіжою запашною випічкою

Багато солодощів для дітей

Власна торгова марка “ЕКО-маркету” – “Соколівська вода”. Суперпропозиція по ціні та якості

Алкоголь – від дешевого до елітного

Чек на 100 гривень і участь у розіграші ноутбука. Бажаючих – дуже багато!

А ось і розіграш!

… ну, хто там переміг?.)

Барабан-шоу “White Mix”

Мрія кожної дитини – велосипед!

Які продукти ви можете придбати у “ЕКО-маркеті”?

Хто перший лопне три кульки

Хто краще вимовить скоромовку

А ось хто – Юля Савчук, учениця 5-б класу житомирського міського колегіуму № 34

Савчук Олена, мама двох дівчаток Юлі, яка виграла велосипед та маленької Яни, яка витягувала з барабана номери переможців розіграшу ноутбуків. Щаслива мати каже, що зранку перед нею стояв вибір – їхати в село до бабусі в Романівський район, чи йти на відкриття нового “ЕКО-маркету”. Каже, що не прогадала: дочка виграла велосипед, інша дочка витягувала номерки переможців, та ще й на Репортер Житомира потрапили. От вже день вдався!

Дітям “Еко-маркет” влаштував цікаву розважальну програму. Подарунки отримали усі її учасники

Під вечір почала сходиться молодь. Чекали на “Авіатор”

Юні дівчата реально фанатіють від цих хлопців

Ігор Воєвуцький подякував “Еко-маркету” за зустріч з прихильниками

“Еко-маркет” у ТРЦ “Глобал UA” – вхід зі сторони автостанції!

Сергій Фещенко
Марина Кузьменко