Як житомиряни у Буковелі з ТА “ДАТУР” відпочивали (туристичний фоторепортаж від Репортер Житомира): Частина перша

Тепер так. Хто не відпочивав ніколи, бо він вважає, що у нього мало грошей – він глибоко помиляється у житті.

Невеликі гроші віддані на тур по Україні з житомирською туристичною агенцією “ДАТУР” не йдуть у жодне порівняння з тією радістю, яку отримуєш.

Тури вихідного дня. Це коли виїжджаєш з Житомира в кінці тижня, два-три дні катаєшся по Україні, відпочиваєш, а в понеділок вранці повертаєшся в Житомир і виходиш на роботу.

Репортер Житомира вирішив прокататися туром вихідного дня від “ДАТУР” та через призму власного досвіду оцінити вартість, насиченість та якість триденного відпочинку.

Цими вихідними “ДАТУР” зібрав групу на Буковель. Вартість туру – від 640 гривень. Це з проживанням у комфортабельних номерах оздоровчого комплексу «Прутець», щоденною доставкою на лижні траси лижного курорту «Буковель», цілою купою приємних бонусів від організаторів.

Ціни, як для відпочинку в Буковелі невеликі. Але треба зважати на те, що оренда лижного спорядження (60 гривень в день, в самому «Буковелі» ще дорожче), абонементи на підйомники (до 350 гривень на цілий день, 120 гривень на 2 години), харчування за індивідуальним замовленням, додаткові екскурсії – у вартість туру не входять.

Але це й зрозуміло – за все треба платити. Якщо хочеш кататися на лижах (а це задоволення дешевим ніколи не було) – маєш розрахувати скільки грошей потрібно взяти з собою для оренди лижного спорядження та придбання абонементів на підйомники.

Хочете зекономити – їдьте у лижний тур зі своїми лижами. Досвідчені туристи кажуть, що придбання власних лиж може окупитися після 10-ти днів катання. Так само зручно їхати кататися з власним лижним костюмом, лижними окулярами. По-перше, будеш певен, що лижне взуття тобі не намуляє, буде зручно і ти будеш модним на схилах. По-друге, за оренду спорядження не платиш ні копійки. Купуєш лише абонемент і катаєшся скільки ноги триматимуть.

Але, звісно, такі питання перед новачками не стоять. Новачки – їдуть у розвідку, а коли адреналін від лижних спусків робить їх щасливими, вони вирішують, що кататися треба, навіть якщо грошей небагато, адже живемо один раз і жити інколи треба й для себе, тим більше, що кататися на лижах – неабияка користь для здоров’я.

Хто хоче скинути зайві кілограми, підтягнути фігуру, укріпити м’язи і скелет – декілька днів на гірських лижах і ви себе не впізнаєте (це з власного досвіду)! Після цих усвідомлень новачки й задумуються про те, що наступного разу буде краще приїхати зі своїми лижами. Катання, по-доброму, затягує.

Отож, як бачимо, зекономити можна, було б бажання відпочивати. А де воно з’явитися, якщо ти ніколи не відпочивав і навіть не здогадуєшся, як класно, круто, весело, незабутньо їздити у тури з Борисом Івановичем Ящуком?

Один раз поїхав – і повернувся в Житомир зовсім іншою людиною. Щасливою. Натхненною горами, катанням, спілкуванням з людьми, новими знайомствами, перевіркою себе в екстремальних ситуаціях, здатним долати перешкоди в житті та досягати успіху. Успішні люди тому й заробляють багато грошей, бо відпочинок дає їм для цього сили.

Якщо ж ти небагатий, то поїхавши один раз в тур з Борисом Івановичем на лижі, рафтінг, озера, гори, інші мальовничі місця України, після повернення на роботу з’явиться натхнення і заробиш більше, ніж зазвичай. У чому «фішка»? Колективні автобусні тури, які путівки на які ви можете придбати в “ДАТУР” – це знайомство туристів між собою. Це спілкування. Це занурення в якийсь невідомий світ, в якому ти відчуваєш, що живеш.

Борис Іванович вміє створити казку

Молоді роки він працював у творчих музичних колективах, 8 років на професійній сцені. Грає на усіх музичних інструментах. Мастак на організацію культурного дозвілля для своїх туристів. Якого саме? Поїдьте з ним у тур і дізнаєтесь.

За три дні туру відбулося стільки приємних подій, що й згадати складно. І навіть жорсткі падіння на трасах Буковелю та синяки під очами були доповненням того незабутнього виру емоцій, які дарує енергетика Карпат.

З моменту закриття дверей автобуса в Житомирі туристів очікує шоу-програма. Вони навіть не здогадуються, що буде далі. А ми вам і не скажемо. Хочете дізнатися: подумайте про себе і своїх рідних, виділіть собі один вихідний для справжнього душевного корисного відпочинку і зателефонуйте в ДАТУР: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06. В понеділок ви вийдете на роботу іншими людьми. Закриття лижного сезону в Карпатах – 1 травня. Час, щоб покататися, у вас ще є.

Фоторепортаж Репортер Житомира (Частина перша):

Фотограф: Олександр Майструк

Буковель – 50 кілометів трас

Кількість підйомників: 16

В ціну тура, який ви можете придбати в житомирській турагенції “ДАТУР” входить доставка туристів на лижні траси Буковелю мальовничими карпатськими краєвидами

Вечеря – шашлики, море смачних страв від гостинних господарів

Після екстремальних спусків і карколомних падінь відчуваєш, що живеш на повну

А шоу-програма, яку закатав для своїх туристів організатор туру Борис Іванович, це та душевна радість, яка потрібна кожному. Після цих вечорів відпочинку хочеться творити

Лижі. Другий день катання. Дорога на Буковель

Кругом котеджі

… і Карпати! Які ж вони гарні

Лавка сувенірів у Буковелі. Ціни кусаються

Лижників до трас гуцули підвозять на бричках. Звісно, за окрему платню

Можна орендувати і таке чудо техніки

Висота

В рестонарах Буковеля можна смачно поїсти. Якщо не рахуєш гроші

Незабутні враження для житомирських туристів, які відвідали “Буковель” цієї неділі залишаться на все життя

Оксана Козловська, директор ТА “ДАТУР” у Житомирі: ” Поки лижний сезон не завершено – не згайте можливості покататися на лижах в Буковелі та Драгобраті за прийнятними цінами та масою позитивних емоцій, як це зробили житомиряни, які відпочивали в “Буковелі” цими вихідними.

В ТА “ДАТУР” ви маєте можливість придбати путівки на регулярні рейси в оздоровчий комплекс «Буковель». Виїзд щочетверга з площі Перемоги о 21-й годині вечора.”

Ціни підбираються індивідуально для кожного клієнта. Вартість туру починається від 640 гривень. Верхня межа 800 гривень. Ціни залежать від комфорту проживання та додаткових послуг, які мають змогу обирати індивідуальні замовники.

У вартість туру входить щоденна доставка туристів до лижних підйомників «Буковелю», проживання у комфортабельних номерах оздоровчих комплексів, шоу-програма (участь у вечорах відпочинку – дискотеки, ігри, конкурси, а далі – секрет…).

Сергій Фещенко

____________________________________________________________________________

Адреса офісів Датур:

Житомир, вул. Київська, 79
Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06

Оксана Козловська 067-410-51-73, ok_oa@mail.ru

Віктория Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net

Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 artourizm@rambler.ru

Алла Федорко 067 502-36-42, 050-463-22-21 ftour@ukr.net

Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA» (0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar@mail.ru

Бажаємо Вам яскравого відпочинку з туроператором “ДАТУР”!