Якісні шкіряні меблі від виробника в Житомирі

Комфорт – це і є головна розкіш

Шкіряні меблі виготовляються за новими технологіями з використанням сучасних екологічних матеріалів, відрізняється високим рівнем надійності і комфорту.

Купуючи шкіряні меблі в магазині фабрики «Модерн», Ви можете бути впевнені в тому, що Ви придбали дійсно якісний продукт, який буде служити вам довгі роки.

Серед ідеальних форм меблів, натуральної шкіри і тканинних фактур, які використовуються в її оббивці, кожен може вибрати варіант, який задовольнить будь-який смак і інтер’єр.

Чи варто купувати шкіряні меблі?

Шкіряні меблі – важлива складова іміджу інтер’єру, як домашнього, так і офісного. Шкіряний куточок, диван або крісло мають призначення як візуально прикрашати приміщення, так і викликати приємні відчуття при контакті з ними. Тому меблева шкіра повинна володіти рядом обов’язкових якостей, таких як:

– легкість в догляді за шкірою меблів;

– стійкість до зношування і тертя;

– хороші повітрообмінні властивості для підвищення комфорту і гігієнічної складової;

– високі тактильні властивості – м’якість, еластичність, гладкість;

– відповідність технологічним вимогам при оббивці меблів.

Для виробництва меблів ми застосовуємо декілька категорій меблевих шкір з різною ціновою нішею, рівнем збереження натурального “обличчя” і функціонального призначення.

Якщо для вас актуальне питання, де придбати шкіряні меблі, то ми пропонуємо вам звернути увагу на наш асортимент і на більшу можливість вибору шкіри для меблів у магазині «Модерн» в Житомирі.

У нас Ви зможете підібрати натуральну шкіру для меблів будь-якого класу. У каталозі шкіри нашої компанії представлена тільки чудова продукція високої якості. Покупці м’яких меблів по достоїнству зможуть оцінити багатий асортимент натуральних шкір, від недорогих до суперексклюзивних.

Вся пропонована в каталогах натуральна меблева шкіра проходить строгий відбір і відповідає найвищим світовим стандартам. Наші клієнти мають постійну можливість вибирати нові колекції меблевої шкіри, що відповідають останнім тенденціям моди.

Фахівці магазину «Модерн» професійно проконсультують Вас і при необхідності допоможуть підібрати шкіру, що максимально відповідає всім вашим запитам.

Шкіряні меблі привносять в інтер’єр особливий шик, красу і респектабельність. М’яка, приємна на дотик, естетична і дуже міцна натуральна меблева шкіра завжди на піку популярності. Багата палітра кольорів дозволяє втілити в життя будь-які дизайнерські рішення, створюючи меблі абсолютно різних стилів. Точно так же і багатий вибір текстур не обмежує ваші можливості при розробці та створенні того чи іншого предмета меблювання.

Ціна на шкіряні меблі

Ціна на шкіру для меблів не може бути низькою, оскільки натуральна шкіра вимагає здійснення численних, складних процедур обробки та вичинки, а також найсуворішого дотримання умов зберігання і транспортування. Можна сказати лише одне, меблева шкіра коштує таких грошей, оскільки цей натуральний природний матеріал чудовий як за красою та комфортом, так і по своїй довговічності.

Поради покупцям при виборі шкіряних м’яких меблів

Що потрібно знати при покупці шкіряних меблів.

Для виробництва шкіряних меблів використовується шкіра великої і малої рогатої худоби. Після вироблення шкіра розрізається уздовж на чотири шари, обробляється і застосовується за призначенням (створюються різноманітні елементи меблів, інтер’єру, одягу і т.п).

Як не помилитися і вибрати якісні шкіряні меблі?

Ось кілька порад покупцям на замітку:

Ви повинні побачити хоча б один зразок меблів даної фабрики. За цим зразком можна судити про решту продукції фабрики, її якість. Це, до речі, стосується і інших груп меблів.

Ніколи не замовляйте комплект вроздріб (диван – зараз, крісла – пізніше). Колір може не збігтися.

Вибираючи меблі, зверніть увагу на кількість зразків шкіри, які Вам пропонують. У хорошій фабриці їх більше 30-ти (кілька кілограмів одних тільки зразків). Краще купувати меблі у тих фабрик, які спеціалізуються на шкірі. Крім великого вибору моделей, у них гарантовано хорошу якість. Є, правда, винятки. Фабрика – виробник може виготовляти відмінні вироби, використовуючи кілька основних категорій шкіри (найпопулярніші категорії і кольори). Тому основним критерієм служить ім’я виробника.

Важливі тактильні відчуття: покладіть руку на шкіряну поверхню – високоякісний матеріал через кілька секунд нагріється до температури вашого тіла; погана шкіра залишає відчуття прохолоди. Якісна шкіра – приємна на дотик, гладка, м’яка і шовковиста.

Шви на шкіряних меблях

При покупці дивана, звертайте увагу на дрібниці, в першу чергу на шви. Шов повинен бути акуратним, прямим, без «нахлестів», не повинен бути «битим» (великі, неакуратні отвори від голки). Акуратність в дрібницях відрізняє «хорошого» виробника від «поганого» і саме шви є першим індикатором якості. Також, побоюючись підробок, багато виробників свідомо роблять складні, фігурні шви, які не можуть бути відтворені «піратами». Складний, акуратний шов – ознака високої якості. Меблі з шкіри, прошитої подвійним швом, коштує дорожче

Бічні і задні частини шкіряних меблів

Важливо також, з якої категорії шкіри зроблені бічні і задні частини меблів. Для дорогих меблів, як правило, використовують одну категорію шкіри для всіх частин дивана. Природно, ціна залежить як від зовнішнього вигляду моделі, так і від кількості шкіри, витраченої на її виготовлення. Від того, відстібаються подушки чи ні (для відстібуваних подушок витрата шкіри більша, але вони практичніші і їх, у разі необхідності, можна замінити). Якщо модель розроблена дизайнером і є авторською, вона теж коштує дорожче і чим відомішим дизайнер, тим вища ціна.

Якість подушок в шкіряних меблях

Важливо також якість матеріалу, з якого зроблені подушки. Чим вища щільність, тим вона краща, а меблі, природно, дорожчі. Визначити якість подушок просто. Натисніть на подушку і подивіться, як швидко зникнуть складки. Гарна подушка швидко натягує шкіру, не залишаючи ніяких слідів.

Меблева шкіра Soft Leather

Краща меблева шкіра з усього світу!

Soft Leather – це натуральна меблева шкіра з повністю скоригованим лицем, яка виробляється з сировини країн Східної Європи, Азії та Латинської Америки. Шкури проходять необхідне шліфування лицьового шару, роблячи можливі вади мінімальними.

Після фарбування на шкіру наноситься середньозернисте глибоке тиснення. Потім шкіра покривається найтоншим шаром поліуретанового лаку, стійкого до механічних впливів, різних забруднень і впливів вологи. В результаті такої обробки, поверхня шкіри набуває нового, повністю скоригованого «обличчя». Таким чином, виходить красива шкіра з бездоганною поверхнею.

Незважаючи на процес обробки, шкіра даної категорії зберігає гідність натурального матеріалу – колір, фактуру, запах, стійкість до механічних впливів. Шкіра має дуже високі показники тесту на мокре тертя – понад 300 циклів.

Шкіра класу Soft Leather – найпопулярніша в світі, вона проста в застосуванні і зносостійка, прекрасно підходить для тих м’яких меблів, які планують часто та інтенсивно використовувати. Відмінне співвідношення «ціна/якість».

На наших складах є 24 кольорових рішення шкір категорії Soft Leather і ми постійно працюємо над розширенням колекції.

Приблизний модельний ряд:

Avocado
Apple

Blueberry
Beize

Cappuccino
Cacaо

Chocolate
Cherry

Cream Soda
Coffice

Eclair
Creme Brule

Honey
Esquimau

Latte
Kiwi

Pistachio
Peach

Pudding
Plombier

Sherbet
Redberry

Trufel
Sugar


Zephyr

Меблева шкіра Pelle Nobile

Краща меблева шкіра з усього світу!

У цю категорію ми відносимо цілий ряд меблевих шкір, призначених для виготовлення меблів середньої і дорогої цінової категорії. Основна задача при виготовленні цих шкір – це максимальне збереження натурального «обличчя» шляхом відбору самої якісної сировини з мінімально можливою фізичною та хімічною обробкою.

Іншим важливим аспектом є використання особливих технологій виробництва для додання шкірі цієї категорії різних «родзинок» і ефектів. Причому спектр цих нюансів досить великий – це і шкіра з ефектом освітлення при розтягуванні (т.зв. Pull up), і шкіра з ефектом старіння, і різні варіації забарвлення, а також деякі їх комбінації.

Такий асортимент дозволяє нашим фахівцям підібрати шкіру з необхідним візуальним ефектом і місцем застосування майбутніх меблів.

Варто додатково відзначити, що шкіра категорій Pelle Ricca і Pelle Nobile «дихає», пристосовується до будь-яких температурних змін, не порушує теплообмін між людським тілом і навколишнім середовищем, що створює відчуття особливого комфорту.

Приблизний модельний ряд:

Cabinet Maple
Cabinet Ash

Cabinet Elm
Cabinet Mahagoni stampo

Cabinet Mahagoni
Cabinet Cedar

Cabinet Oak
Cabinet Nutwood


Cabinet Plane

Переваги шкіри для виробництва м’яких меблів.

Меблі, зроблені зі шкіри та замші дозволяють підтримувати вентиляцію, поглинання і підтримку вологості. Якості натуральної шкіри перевершують будь-які штучні або синтетичні матеріали. Крім цього цінуються такі властивості шкіри як еластичність і міцність, тривалість використання.

Комфорт – шкіра “дихає”, дозволяє регулювати повітрообмін і вологість. Природний ізолятор, шкіра захищає проти крайнощів в температурі і вологості.

Краса – шкіра, по її самій природі, має широкий діапазон приємних структур і поверхонь. Також є величезна різноманітність фінішних обробок і кольорів.

Багата “чуттєвість” і “приємність” також підсилює ефект натуральної шкіри.

Шкіра – природний матеріал, зроблений зі шкур тварин. Завдяки цьому Ви ніколи не зустрінете тварини з ідентичним забарвленням, а так само не знайдете двох однакових шкір. На додаток до її власної генетичної спадщини, кожна шкура має невеликі зарубки і шрами, які відзначили тварину протягом її цілого життя. Ці природні особливості – не дефекти, і вважаються “марками відмінності” в шкірі, додаючи унікальності кожному готовому виробу.

Коли потрібно більш однорідне покриття, шкіра може бути відшліфована. Однак, справжня шкіра не може бути однаковою навіть в товщині. Оскільки шкіра не виготовляється, вона менш однорідна, ніж інші матеріали.

Гарантія на шкіру

Вся шкіра для меблів сертифікована на відповідність європейським стандартам UNI EN 13336:2005, що підтверджується сертифікатом відповідності TUV. Екологічна безпека та гігієнічність шкіри підтверджується висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-03/82470 від 22.12.2008 р., виданим Державною санітарно-епідеміологічною службою України.

Поради покупцям по догляду за шкіряним м’якими меблями.

Рекомендації по догляду за шкіряними меблями для найкращого збереження її зовнішнього вигляду. При щоденному використанні меблі піддаються впливу багатьох зовнішніх факторів, таких, наприклад, як масла для догляду за тілом, піт, загальний знос, фарбування при контакті з джинсами.
Купивши шкіряну, а, отже, дуже дорогі меблі варто задуматися про те, як за ними доглядати. У шкіри є особливості, про які не варто забувати. Наприклад, всім відоме англійське взуття, що славиться довгим терміном зберігання, отримало таке звання завдяки дуже дбайливому догляду англійців за нею.

Природно, за меблями доглядати простіше, ніж за взуттям, але це не означає, що варто нехтувати всілякими правилами догляду.

Головний для шкіри ворог – це вологість. Не тільки на вулиці вологість може мінятися, високий її рівень негативно позначається на довговічності. Хоча і низький рівень також стане руйнівним для шкіри, вона стане сухою, ламкою і почне вицвітати. Найбільш сприятлива вологість для шкіри це приблизно 65-70 відсотків. При такій вологості меблі прослужить довгі роки, не втративши належного вигляду.

Свою еластичність шкіра зберігає завдяки особливим жирам, які входять до її складу. Але з часом всі ці жири висихають, і внаслідок чого, вона починає тріскатися. Запобігти цьому процесу можна, якщо регулярно протирати вироби вологою ганчіркою.
Якщо на шкіру потрапив бруд, то її необхідно протерти вологою ганчіркою в мильній воді. Якщо ж потрапив жир, то він легко зітреться шматочком вологої тканини.

Не можна використовувати надто потужні засоби для чищення. Сушити феном також категорично забороняється.

Практично вся шкіра, яка натягується на меблі – забарвлюється за допомогою барвників. Слід пам’ятати, що всі ці барвники при надлишку сонячного світла починають вицвітати, у зв’язку з чим, слід ставити такі меблі в місце, яке не піддається прямому попаданню сонячних променів.

Умови гарантійного обслуговування шкіряних меблів.

Виробник м’яких меблів гарантує відповідність шкіртоварів вимогам стандартів та високу якість товару.

Важливо пам’ятати, що шкіряні меблі необхідно зберігати при температурі не нижче +14° С і не вище, ніж +25° С при відносній вологості повітря 50-80%. Відстань від зовнішніх стін приміщення, обігрівальних і нагрівальних приладів повинно бути не менше 1 м. Товар повинен бути захищений від попадання на нього прямих сонячних променів, від впливу пари, газів та хімічних речовин (лугів, кислот, активних розчинників і т.д.). На шкірі не можна малювати, прасувати її, різати, всіляко псувати її поверхню механічним та іншими способами.

При порушенні даних умов виробник не несе відповідальності за виниклі проблеми.

У разі виникнення в клієнта претензій до якості шкіри (наприклад: шкіра на окремих ділянках поміняла колір, спостерігається відшарування верхнього шару фарби, розтріскування лицьового шару шкіри і т.д.), клієнтові необхідно оформити бланк рекламації/претензії у вільній формі і передати його торговому представнику компанії, у якого була проведена покупка товару. Якщо є можливість, сфотографувати причину рекламації на цифровий фотоапарат, і відправити фотографії на електронну адресу компанії з повною інформацією про купівлю (місто, ПІБ покупця, назва артикулу, і т.д.). По отриманню рекламації буде проведена експертиза. Якщо експертний висновок підтверджує, що був порушений технологічний процес виробництва шкіри, що спричинило за собою виникнення дефекту, за погодженням із споживачем (виробником) зробить заміну проблемної шкіри (частини/подушки/ділянки).

Як доїхати до магазину меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі:

Маршрутка № 26 БОГУНІЯ – М’ЯСОКОМБІНАТ
пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

№ 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛІКАТНИХ ВИРОБІВ
Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженко – Б. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Житомир, вул.Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет – меблі Житомир.
Тел.: 0412-41-95-41 торговий зал
Тел / факс.: 0412-41-23-60 для підприємств і організацій

Ми гарантуємо НАЙНИЖЧІ ЦІНИ на шкіряні м’які меблі

Доставка меблів. Гарантія. Акції. Знижки

Крім шкіряних м’яких меблів в нашому магазині Ви можете придбати корпусні меблі, кухні, м’які меблі, ортопедичні матраци, шафи-купе, дитячі меблі, офісні меблі.

Слідкуйте за акціями в магазині фабрики “Модерн” на сайті Репортер Житомира та економте на покупках меблів!