Завтра ці дівчата виборюватимуть у Житомирі звання найкрасивішої блондинки

Завтра у Житомирі 10 світлоголових представниць прекрасної статі покажуть все на що вони здатні. Їм доведеться завоювати зал та жюрі.

Miss Blonde Zhitomyr 2012. Конкурс краси, який вже втретє проходить у нашому місті. Незмінний організатор – модельна агенція “Глорія Модел Стайл”. Цього разу конкурс краси пройде за підтримки поціновувачів прекрасної жіночої вроди молодих і перспективних парубків з “Молодих Регіонів” (молодіжне крило однієї з політичних сил).

Директор модельної агенції “Глорія” Віта Розбицька каже, що “Молоді Регіони” дуже допомогли в організації свята краси на високому рівні. Нагадаємо, цього року Miss Blonde Zhitomyr 2012 пройде у Драмтеатрі, а не в телецентрі як у минулі роки.

Директор “Глорії” каже, що ажіотаж навколо конкурсу шалений, квитки майже всі розкуплені. Дівчата готуються день і ніч. Сьогодні у них генеральна репетиція.

Завтра о 18-00 буде:

1. Глорія Jeans;
2. Образ. Кожна дівчина вийде у тому образі, який відповідає її душевному настрою;
3. Танець Тур де Форс;
4. Вихід в купальниках від “Ажур”;
5. Коктельна суміш в стилі танго;
6. Фінальний вихід дівчат;
7. Виступи кращих співаків і танцюристів Житомира, мегашоу, і так далі…

8 з 10-ти дівчат, які виборюватимуть звання Miss Blonde Zhitomyr 2012 – натуральні білявки. Це на 10% більше ніж у аналогічному конкурсі, який проходив минулого року. Вони хвилюються, у них залишилась одна доба, щоб зібратися з духом, налаштувати себе на якнайуспішнішу демонстрацію своєї жіночності та талантів, якими їх нагородив Бог.

Отож, завтра у Житомирі – Miss Blonde Zhitomyr 2012. Хто ще не придбав квиток – телефонуйте 446-007. Інформаційна підтримка фешн заходів у Житомирі – Репортер Житомира.