«Житомирському заводу ізоляційних матеріалів» пророкують перспективне майбутнє

Сьогодні з робочим візитом у Житомирі перебував Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Анатолій Близнюк.

Міністру презентували роботу одного із підприємств міста, продукція якого витребувана в Україні та має перспективи розвитку.

Міністр Анатолій Близнюк разом із керівниками міста та області зустрілися із колективом підприємства «Житомирський завод ізоляційних матеріалів» (ТМ “IZOVAT”), що спеціалізується на виготовленні високоякісної продукції для ринку базальтової ізоляції. Кращі працівники отримали нагороди від обласної та міської рад.

Анатолій Близнюк зазначив, що попит на продукцію житомирського заводу буде, оскільки впроваджується програма енергозбереження та реалізовується програма соціальних ініціатив Президента: «Усі будівлі, які починають зводити, будуть використовувати утеплювальні матеріали, на зразок цих, і будуть в 1,5-2 рази більш енергоефективні, ніж зараз».

Міський голова Володимир Дебой зауважив, що у поточному році вперше передбачено кошти у місцевому бюджеті для утеплення фасадів житлових багатоповерхових будинків. Це 1 млн. гривень місцевого бюджету, планується також співфінансування мешканців будинків, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

_____________________________________________________________________________

ДОВІДКОВО

Продукція підприємства «Житомирський завод ізоляційних матеріалів» (ТМ “IZOVAT”) займає 20% українського ринку. У Житомирский завод ізоляційних матеріалів інвестували 140 млн.грн. На заводі працює 250 людей. Середня заробітна плата на заводі «IZOVAT» складає 3 тис. 250 гривень.