Житомирський трієчник відкрив у власній квартирі нарколабараторію

На її викриття у міліціонерів пішло близько двох-трьох тижнів.

За словами начальника ВБНОН УМВС Дмитра Фадєєва наразі встановлюються канали розповсюдження психотропного засобу під назвою «амфетамін».

Організував роботу у власній квартирі 26-річний житомирянин. Під час санкціонованого обшуку помешкання, було вилучено обладнання для виготовлення амфетаміну, сировину, прекурсори, а також готовий продукт, близько 6 грамів.

Наркотичний засіб був гарно розфасований в окремі згортки. Кожен із них, за цінами чорного ринку, коштує від 250 до 300 гривень, розповіли Репортерові Житомира у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Житомирській області. Таких “подарунків” правоохоронці знайшли більше 20.

За словами затриманого, він просто «роздавав» дози своїм знайомим, інколи й сам вживав. Необхідні знання для виготовлення синтетичного наркотику отримав… у всесвітній мережі. Чим здивував не стільки оперативників, скільки власних батьків, які розгублено стверджували, що син у школі ледь зміг отримати трійку з хімії.

За висновком експертного дослідження амфетамін має надзвичайно високу якість. Втім тепер оцінити досягнення перспективного «хіміка» зможе, хіба що, суд.