Житомиряни першими підтримали соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, – прес-служба ПР

Нагадаємо, 7 березня, на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України, президент України Віктор Янукович окреслив низку соціальних ініціатив, які покликані значно підняти рівень життя громадян.

Масштабні соціальні реформи мають на меті забезпечити сталий розвиток країни, підняти платоспроможність українців та відновити довіру до держави, як захисника інтересів громадян.

Першими підтримку реформам Президента України висловлюють представники політичних сил у Житомирі. Поблизу майдану Корольова, на підтримку соціальних ініціатив Президента міська організація Партії регіонів зібрала понад 100 житомирян.

Акція мала на меті поінформувати житомирян про соціальні проекти Президента

Вулиця Михайлівська рясніла прапорами та інформаційними наметами. Активісти Партії Регіонів наголошували на тому, що два роки наполегливої праці уряду по боротьбі з наслідками фінансової кризи 2008 року створили сприятливі умови для реалізації передвиборчої програми Віктора Януковича.

Паралельно до акції Партії Регіонів, активісти опозиційних партій провели невелику акцію протесту з яскравими лозунгами з червоними картками

Після зникнення телевізійних камер та фотоапаратів преси зникли і учасники акції. Прикро, що політичні активісти проводять заходи, перш за все, для журналістів і, звісно, для виконання плану роботи. Завдання малочислених акцій через засоби масової інформації привернути увагу до політичних партій та їх лідерів. Вибори наближаються.

Прес-служба Партії Регіонів