“Балтійські друзі” запрошують житомирян здійснити незабутню бізнес-подорож на поромі у Стокгольм

Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку запрошує стати учасником проекту «Балтійські друзі».

Для цього треба мати бажання і зайвих 4440 євро.

Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку запрошує учнів, вчителів, молодих науковців, журналістів, представників органів місцевого самоврядування, митців і всіх бажаючих ознайомитися з іноземними країнами, їх культурною спадщиною, надбанням, європейськими цінностями, передовим досвідом, здійснивши поїздку до столиць та відомих міст європейських держав.

Поїздка відбудеться у рамках чергового проекту «Балтійські друзі», що проводиться під патронатом Української Ради Миру. З 2 по 8 липня 2012 року делегація народної дипломатії відвідає міста Вільнюс (Литовська Республіка), Рига та Сігулда (Латвійська Республіка), а також здійснить незабутню подорож на паромі до міста Стокгольм (Королівство Швеція).

Учасники подорожі традиційно ознайомляться з історичною та культурною спадщиною трьох країн, побувають у державних інституціях та меріях міст, поспілкуються з молоддю та ін.

Поїздка не відноситься до рядку комерційних, її вартість становить 4440 євро і включає оплату дороги комфортабельним автобусом, медичне страхування, візову підтримку, проживання у готелі, триразове харчування, екскурсійну програму, або 350 євро (без урахування харчування на паромі під час подорожі до Стокгольму: два сніданки та дві вечері).

____________________________________________________________________________

Про свою зацікавленість та бажання взяти участь у проекті необхідно повідомити працівників Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку електронною поштою: info@apibd.com, forum@apibd.com або за телефонами (05336)791603, (05366)33013, (098)4657641 до 21 травня 2012 року, заповнивши анкету учасника. З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті АСМБР: www.apibd.com.

Для організаторів групи від 15 чоловік і більше надається право безкоштовної поїздки. Виїзд здійснюється з Києва.