Допоможіть житомирянинові, який потрапив у аварію, відновити здоров’я

У наш час, часом, дуже складно впоратися з життєвими обставинами самостійно, і доводиться просити про допомогу.

Корунський Євген Сергійович, 1990 року народження, студент Національного Авіаційного Університету. Хлопець досягає значних результатів у таких видах спорту як важка атлетика, стрільба і плавання. Має мільйони планів на майбутнє, ідей, бажань і надій. Він потрапив у дуже складну ситуацію.

У зв’язку з автоаварією, була нанесена важка травма здоров’ю. Після численних операцій постало питання про неможливість надання нашими лікарями якісної та кваліфікованої допомоги. Єдиний шанс і можливість Євгенові повернутися до нормального функціональної життя – провести операцію і протезування в зарубіжній клініці Pohlig, Німеччина.

Вартість операції та протезування – 70 тисяч євро. Це дуже велика сума, яку можливо зібрати тільки з Вашою допомогою. Не можна залишати талановитого, розумного, доброго, перспективного, і такого молодого хлопця одного зі своєю проблемою і в безвихідному, на даний момент, становищі.

Сайт: evgen-ks.okis.ru

Не проходьте байдуже повз! Спасибі за вашу чуйність!

Всі документи, довідки та виписки з лікарні, рахунки і прейскурант лікування можна подивитися, зв’язавшись з Євгеном за цією адресою: evgen-help@yandex.ua