Хто в Україні мало працює і багато отримує. Топ-7 посад

Є один хороший вислів: якщо хочеш жити в достатку – доведеться все життя працювати, а якщо хочеш більшого, – потрібно придумати щось цікавіше.

Іншими словами, якщо ви «придумали щось цікавіше», – ви можете пожинати плоди успіху досить довгий час.

Є люди, які напрацювали авторитет, зв’язки і завдяки цьому фундаменту – працюють менше (тут береться до уваги кількість часу), і при цьому мають пристойний заробіток.

У кадрових відділах людей на таких посадах жартівливо називають «джакузі». Тут мова йде про позицію в компанії, де робочий процес налагоджений і потрібно тільки створювати видимість робочого процесу – інше і так «крутиться».

Не погано себе почувають в нашій країні торгові представники, але далеко не кожен подужає цю професію. Середня зарплата торгового представника в Києві становить 6500-7000 грн., пише obozrevatel.

Професія «Народний обранець». До цієї категорії професій можна також віднести цю посаду. Але, не дивлячись на всі її привілеї і розмір заробітної плати – депутат повинен нести відповідальність за країну чи регіон і, звичайно, за людей.

Не дивлячись на те, що гроші платять їм за рахунок платників податків, останні не можуть ознайомиться з розміром депутатської зарплати, оскільки ця інформація є чомусь закритою.

ТОП-7 найбільш високооплачуваних зарплат в Україні (За даними Калькулятора зарплати)