Кому заважає перукарня на Михайлівській?

Судові господарські конфлікти тривають навколо перукарні, що знаходиться у місті Житомирі по вулиці Михайлівська, 4.

26 квітня у цю справу має втрутитись вищий господарський суд України. Однак, деякі контролюючі органи намагаються ще до суду створити такі умови, які б не дали можливість підприємству надавати послуги.

Навіть не фахівець може стверджувати, що за конфліктом стоять інтереси комерційного характеру. Тобто, закрити перукарню, викинути людей на вулицю, а приміщення першого поверху та ще й в центрі міста передати в інші руки.

Коли ж почався, як кажуть, цей спір двох сторін?

Тамара Дехтюк – перукар: «Це вже почалося з пів року тому. – Що вам не дають працювати? – «Так. Просто виганяють і усе.»

Але якими методами?! Підключили водоканал і санітарно-епідеміологічну службу. Водоканал декілька разів намагався призупинити постачання води в перукарню.

Дмитро Дорофєєв – юрист перукарні: «Всі рахунки у нас сплачені і ми продовжили користуватися водою. За годину з’являється представник санітарно-епідеміологічної служби і каже, а що вода у вас є? І подзвонив своєму керівництву. Потім знову приїхав представник водоканалу і склав акт і таке інше.»

Послухати іншу сторону представників комунального підприємства “Агенцію управління майном Житомирської міської ради” нам не довелося. А просто вони не захотіли давати коментар, мовляв, керівництво змінилося у нас і ніхто не компетентний з цього питання.

ЖДОТРК