На Житомирщині пенсіонери торгуючи на базарі, не зогледілися як позбулися і власної машини

Одного гарного суботнього дня пенсіонери з Коростишева вирішили з’їздити на базар, аби щось продати та дещо купити.

Приїхали на нещодавно придбаному “Ланосі”. Поки дружина торгувала за прилавком, її чоловік розвантажував з машини мішки та переносив їх на ринок. Ну звідки пенсіонерові було знати, що на його “Ланос” поклали своє злочинне око автокрадії!

Дочекавшись, коли власник машини з мішком в руках вкотре розчинився у базарному натовпі, спритно відкривши відмичкою дверцята, стрибнув у салон. Байдужі перехожі не зрозуміли, що фактично на їхніх очах відбувається злочин.

Вже за хвилину господар машини виринув з натовпу і подався до місця, де п’ять хвилин тому був припаркований його автомобіль. І яким же було його здивування, коли на парковці машини не виявилося. Тримаючись за серце, блідий чоловік кинувся до своєї дружини. Дізнавшись про викрадення “Ланоса” жінка заголосила.

Добре, що чоловік таки здогадався негайно подзвонити в міліцію. Орієнтування на зниклий автомобіль миттєво отримали всі правоохоронці, які забезпечували громадський порядок на території Коростишівського і сусідніх районів.

Викрадена машина, що рухалася у напрямку столиці, була помічена даішниками на одній із сільських доріг Радомишльського району

Втікти від переслідування викрадачам не вдалося. Таким чином до міліції були доставлені двоє чоловіків за підозрою у вчиненні крадіжки автомобіля “Ланос”.

Обоє виявилися жителями Київської області

За словами заступника начальника управління карного розшуку УМВС України в Житомирській області Сергія Хімчика, вже доведено причетність затриманих до скоєння близько півтора десятка викрадень автомобілів на території Житомирщини та Київщини. Слідство триває.

Ольга Номерчук, СЗГ УМВС України в Житомирській області